Je ziet ze niet, maar ze zijn er wel degelijk: spionnen. Elke dag zijn er inlichtingenofficieren die onze veiligheid waarborgen, zonder dat we dit doorhebben. Maar hoe word je een spion? En hoeveel moed en lef is hiervoor nodig? Veertien mannen en vrouwen gaan de uitdaging aan in het nieuwe spelprogramma I SPY. Ze laten zich opleiden tot een ware spion. Maar alleen de beste blijft over. Lees verder als je alles wil weten over I SPY.

Wanneer is I SPY op TV?

Vanaf maandag 2 december kun je zes weken lang kijken naar het nieuwe spelprogramma. I SPY is elke maandag om 20:25 uur te zien bij AVROTROS op NPO3. Wil je graag meekijken, maar ben je nog op zoek naar een betaalbaar televisie-abonnement? Kijk dan met Digitenne. Met deze draadloze tv-ontvanger kijk je overal op meerdere tv’s tegelijk én met de beste kwaliteit.Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Bron: AVROTROS

Over het spelprogramma I SPY

I SPY is een spelprogramma waarbij veertien onbekende vrouwen en mannen zich laten opleiden tot een spion. Dit doen zij onder begeleiding van drie voormalig Nederlandse inlichtingenofficieren: Onno, Khalil en Hiske. Zij weten als geen ander hoe het is om in de schaduw te leven. De deelnemers van I SPY doorlopen een zwaar trainingsprogramma, met als einddoel: zelfstandig op missie in het buitenland.

Dag en nacht in training

Om erachter te komen wie het in zich heeft om het dubbelleven als spion aan te kunnen, zullen de deelnemers dag en nacht te vinden zijn in de ‘Base’. Hier volgen zij een loeizwaar trainingsschema. De deelnemers worden elke dag getest en getraind. Weten zij het hoofd koel te houden in situaties van leven of dood? En slagen zij erin om altijd de juiste beslissing te nemen? Je ziet het maandagavond op NPO3.