One last job voor Carrie en Saul, het doortastende duo van Homeland. Dit voorjaar is seizoen 8 van de Amerikaanse thrillerserie live te zien op NPO3. Onze hoofdpersonen reizen af naar Afghanistan om vrede te sluiten met de Taliban, maar natuurlijk verloopt niets als gepland. Kun je niet wachten tot het nieuwe seizoen? Lees hier alvast alles wat je moet weten zodat je weer up-to-date bent!

Wanneer is het nieuwe seizoen van Homeland op TV?

Na lang wachten is het eindelijk zover: Homeland is terug! De eerste aflevering kijk je op zondag 5 april om 22.00 uur op NPO3. Wil je alle details meespeuren met de scherpe CIA-agent Carrie? Met Digitenne kijk je al je programma’s in Full HD. Hiermee krijg je de scherpste beelden op je TV.


Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Recap van Homeland seizoen 7 (Spoilers)

Weet jij nog wat er in seizoen 7 gebeurde? Wij zetten de belangrijkste gebeurtenissen voor je op een rij. Let op: onderstaande samenvatting bevat spoilers voor Homeland seizoen 7.

Waar waren we ook alweer gebleven? Carrie woont met haar dochter Franny bij haar zus thuis. Saul is ondertussen gepromoveerd tot Nationaal Veiligheidsadviseur van de nieuwe president Keane. Onder hun neus ontvouwt zich een plot van de Russen om de Amerikaanse regering te destabiliseren. Dat plan lukt wanneer president Keane wordt afgezet door het kabinet. Saul en Carrie besluiten om spion Simone Martin te bevrijden voordat de Russen haar oppakken. Zij is namelijk een belangrijke getuige tegen de Russen. De missie is succesvol maar Carrie wordt gevangengenomen door de Russen. In de laatste aflevering wordt Keane dankzij Simone’s getuigenis hersteld als president, maar vervolgens treedt ze direct af. Carrie wordt na zeven maanden gevangenschap geruild voor een aantal Russische gevangenen, maar verkeert na maanden zonder medicatie voor haar bipolaire stoornis in kritieke toestand. Ze lijkt zelfs Saul niet meer te herkennen..

Bron: SHOWTIME

Wat kunnen we verwachten van Homeland seizoen 8?

Of Carrie in seizoen 8 volledig herstelt van haar gevangenschap valt nog te bezien. Ze wordt in ieder geval weer gerekruteerd door Saul om vrede te sluiten met de Taliban. In dit laatste seizoen van Homeland is geen enkel personage zijn leven zeker, zelfs Carrie niet. Het lijkt erop dat ze zal worstelen met geheugenverlies en twijfel aan haar eigen inzet. Bekijk de trailer voor een voorproefje van de actie!

Mis nooit meer je favoriete series

Wil je niets missen van spannende buitenlandse series? Geen zorgen! Met Digitenne kijk je hedendaagse thrillers als Homeland, zombiedrama’s als The Walking Dead of heftige actieseries als S.W.A.T. live, waar je ook bent in Nederland: op de bank, in bed, op bezoek bij de schoonfamilie of zelfs op de camping!

Bestel direct Digitenne