Iedereen heeft talent! En dat zie je terug in Holland’s Got Talent: de tv-talentenjacht waarin de kandidaten vanuit heel Nederland hun talenten komen laten zien. Of je nu goed kunt zingen of acrobaat bent, kunt vuurspuwen of een geniale immitatie van Donald Trump doet: niets is te gek voor deze waanzinnige talentenjacht. Letterlijk iedere Nederlander mag meedoen, ongeacht hoe oud je bent. Wie gaat ons het komende seizoen verrassen? Het allerbeste van de afgelopen seizoenen vind je in ieder geval op deze pagina!

Het avontuur: van auditie naar finale

De kandidaten van Holland’s Got Talent maken een heel traject mee dat begint bij de auditierondes en via de live shows eindigt in een feestelijke finale.

1. De auditierondes: heel Nederland wordt verrast

Drie minuten per kandidaat, that’s it. Niemand weet wat ze te wachten staat: voor de kandidaten is het de allereerste keer dat ze het podium van Holland’s Got Talent betreden. Het publiek ziet ze voor het eerst en de jury geeft hun eerste, doorslaggevende mening. Krijg je vier rode kruizen van de jury? Helaas pindakaas, voor jou eindigt het avontuur. Maar weet je de kritische Holland's Got Talent jury te overtuigen van je talent? Dan ben je door naar de live shows!Nick Nicolai verplettert jury tijdens zijn auditie

Curvalicious gaat los in de Liveshows!


2. De live shows: alleen de beste acts

De crème de la crème van de auditieronde gaat door naar de live shows, waarin de juryleden samen met het publiek (dat lekker thuis op de bank zit) mag bepalen wie er doorgaat naar de finale. Stem je mee? Alleen de beste acts gaan door3. De finale: wie wordt winnaar van Holland's Got Talent?

De finalisten mogen in de finale nog één keer hun act opvoeren. De act die de jury én heel Nederland om z’n vingers windt, mag zich terecht winnaar van Holland’s Got Talent noemen! En oh ja, ze mogen ook de prijs, zeker geen kleinigheidje, in ontvangst nemen. In 2017 en 2016 kregen de winnaars, The Fire en Nick Nicolai, een cheque van €25.000 euro en in 2014 mocht winnaar León Lissitza een show geven in het legendarische Las Vegas!Amira zingt 'Nessun Dorma' tijdens de finaleDe kritische Holland's Got Talent jury

De Holland's Got Talent jury mag alle acts beoordelen en kiezen wie doorgaat naar de live shows. Juryleden van het eerste uur waren Henkjan Smits, Robert Ronday en Patricia Paay. Gordon kwam er gezellig bij vanaf 2010, maar stopte ermee na 2017. Het komende seizoen staat de jury weer lekker met z’n vieren aan het roer. De jury van Holland's Got Talent 2018 bestaat uit Dan Karaty, Chantal Janzen, Angela Groothuizen en de goedlachse Paul de Leeuw!

…en een vrolijke presentator!

Gerard Joling was de eerste presentator die de artiesten vergezelde tijdens hun Holland’s Got Talent-avontuur. Toen het programma de switch maakte van SBS6 naar RTL4, nam Robert ten Brink het stokje van hem over. In 2015 werd hij opgevolgd door Johnny de Mol. Nu het volgende seizoen in aantocht is, krijgt niemand anders dan Humberto Tan de presentatiemicrofoon in handen!Hilarisch commentaar van de jury!

Bron: Got Talent Global

Wanneer komt Holland’s Got Talent weer op TV?

Het is nog niet precies duidelijk wanneer het volgende seizoen van Holland’s Got Talent op TV gaat verschijnen. Wat we wel zeker weten, is dát er een volgend seizoen gaat komen, want Humberto Tan is aangesteld als nieuwe presentator en Paul de Leeuw schuift dus aan als nieuw jurylid!Holland’s Got Talent volg je vanuit heel Nederland met Digitenne!

Wil je niets missen van dit sensationele programma? Probeer dan eens Digitenne, want daarmee ontvang je vanuit vrijwel heel Nederland een gevarieerd aanbod tv-zenders live op je TV. Wist je dat je daar niet eens een antenne of schotel voor nodig hebt?

Bestel direct Digitenne Meer informatie