Dit najaar verschijnt een nieuw deel van de geprezen serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Wil je weten wanneer je weer kunt kijken, waar het vervolg over gaat en wie er meespelen? Alles wat je wilt weten over de populairste serie over ouderen in Nederland, lees je hier!

Waar en wanneer kan ik dit programma kijken?

Kan jij ook niet wachten om weer te gaan genieten van deze fijne serie? Op maandag 14 oktober wordt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen uitgezonden. De dramaserie van Omroep MAX begint om 22:15 uur en is te zien op NPO1. Ben je nog op vakantie, of wil je graag je tv meenemen naar je vakantie- of weekendhuisje? Met Digitenne hoef je niet ingewikkeld met een schotel in de weer. Kijk overal naar je favoriete programma’s, ook op de boot of op de camping.


Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Bron: Omroep MAX

Waar gaat de serie over?

Het nieuwe seizoen is gebaseerd op het boek Zolang er Leven is. Net als in het eerste seizoen volgen we de verhalen van Hendrik Groen. Hij beschrijft zijn leven in een dagboek vanuit een verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord. Samen met de andere bewoners richt Hendrik de rebellenclub Omanido op: Oud Maar Niet Dood. In het tweede seizoen blazen de bejaarden hun club weer nieuw leven in.

Wat gebeurde er ook alweer in seizoen 1? Na een jaar stilte, na het verlies van zijn geliefde Eefje, besluit Hendrik weer te gaan schrijven. Samen met zijn clubleden maakt hij nieuwe plannen. Achter de geraniums hangen zit er dus niet in voor deze rebellen! In seizoen 2 maakt Hendrik Groen nieuwe vrienden en plant hij leuke uitjes, waaronder een wijnreis naar Frankrijk!Verder verklappen we niet te veel. De trailer belooft in ieder geval weer veel goeds!

De cast van seizoen 2

Oud, maar niet dood! Wil je weten door wie jouw favoriete personages worden gespeeld? Zie hieronder wie in seizoen 2 de cast zijn van De geheime verhalen van Hendrik Groen. André van Duin vertolkt de rol van Evert en de regie is in handen van Tim Oliehoek, die ook de nieuwe misdaadserie Stanley H. regisseerde.

Personage Acteur
Hendrik Groen Kees Hulst
Eefje Olga Zuiderhoek
Evert André van Duin
Grietje Coby Timp
Graeme Rob van de Meeberg
Edward Dries Smits
Stelwagen Rosa Seuten
Anja Appelboom Nhung Dam
Tine Tina de Bruin
Antoine Ad van Kempen
Ria Rick Nicolet
Coby de Roos Anne Lamsvelt