Goed nieuws voor fans van Hart in Aktie: het programma komt weer terug op tv… mét Wendy van Dijk! Na dertien jaar keert de gevierde presentatrice terug naar het hartverwarmende SBS6-programma waarmee ze bekend is geworden. Wil jij alles weten over het nieuwe seizoen van Hart in Aktie? Lees dan verder!

Wanneer is het nieuwe seizoen van Hart in Aktie op TV?

Wie staat te trappelen om Wendy van Dijk weer terug te zien in het nieuwste seizoen van het sympathieke programma moet nog even geduld hebben. De afleveringen zijn namelijk nog niet opgenomen! Maar geen zorgen: in de tussentijd zijn er voldoende nieuwe series en tv-programma’s om je te vermaken! Kunnen jullie het thuis niet eens worden over de leukste series om te bekijken? Met Digitenne hoef je nooit te vechten om de afstandsbediening! Met de draadloze ontvanger kijk je namelijk overal in huis én in Nederland naar de beste zenders op meerdere tv’s tegelijk. Dus waar wacht je nog op?

Bestel direct Digitenne Meer informatie
 
Hart in Aktie

Hoe werkt het TV-programma Hart in Aktie precies?

Het televisieprogramma Hart in Aktie begon in 2000 als een spin-off van het SBS6-programma Hart van Nederland. Wanneer Hart van Nederland een nieuwsreportage vertoonde over mensen die met allerlei grote óf kleine problemen te kampen hadden, kwam Wendy van Dijk langs met Hart in Aktie om deze problemen op te lossen. Zo verraste Wendy diverse mensen met alles van een dagje uit tot een volledige verbouwing. Het programma werd onmiddellijk een groot succes en won onder meer de Gouden Televizier-Ring! Mensen konden zich ook rechtstreeks opgeven, en het programma keerde jaarlijks terug op tv met nieuwe bijzondere verhalen. Na 2006 stopte Van Dijk als presentatrice, en namen opeenvolgend Natasja Froger, Leontine Borsato en Airen Mylene het stokje van haar over. Nu is Wendy terug, en jij kunt live meekijken! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Hart in Aktie? Houd dan deze pagina goed in de gaten!

Kun je je nog opgeven voor Hart in Aktie 2019?

Kun jij wel wat extra hulp gebruiken? Of ken je iemand die de hulp van Wendy van Dijk heel hard nodig heeft bij het volgen van zijn dromen? Goed nieuws: je kunt je nu opgeven voor het nieuwe seizoen van Hart in Aktie! Meld je vrienden, familie of natuurlijk jezelf aan via onderstaande knop, en wie weet komt Wendy voor jou in actie!

Geef je op voor Hart in Aktie