Wil je er álles aan doen om je vakantie soepeltjes te laten verlopen? Dan is Groeten van MAX een programma voor jou! Je ziet hoe Sybrand Niessen en zijn team op zoek gaan naar de beste vakanties. Ze vertellen verhalen van mensen bij wie het allemaal in de soep liep en geven daarnaast hun beste tips om te zorgen dat jouw vakantie vlekkeloos verloopt. Sybrand en zijn team bereiden je in Groeten van MAX op alles voor!


caravan on camping

Groeten van Max Presentator: Sybrand Niessen

Sybrand is al sinds de jaren ‘90 een bekend gezicht op TV. Bij de KRO presenteerde hij onder andere het programma ZigZag, waarin twee teams uit groep 8 het tegen elkaar opnemen in verschillende opdrachten. Vanaf 2000 was hij gastheer in het ochtendprogramma Koffietijd en presenteerde hij De Woonbrigade, TV Makelaar en Food & Fit. De afgelopen tien jaar is Sybrand de vaste presentator van Groeten van MAX en we zien hem daar de komende tijd dus gelukkig weer terug!




Wanneer is Groeten van MAX op TV in 2018?

Je vindt Sybrand en zijn team van 28 mei t/m 27 augustus 2018 elke maandag om 20:30 uur op NPO 1. Let op: er zijn geen uitzendingen op 18 juni, 25 juni en 2 juli.


route map on camping trip


Groeten van Max gemist?

Heb je de afleveringen van Groeten van Max gemist? Geen nood! Gelukkig staan de afleveringen online zodat je ze eenvoudig kunt terugkijken. Ga hiervoor naar de website van NPO of kijk in onze tv-gids of er nog herhalingen worden uitgezonden op tv.

Zin in nog meer vakantie programma's?

Voor de echte vakantiefans is er natuurlijk ook het tv-programma We zijn er bijna! Lees hier meer over de oerhollandse reisavonturen van de groep reizigers die samen door Italië trekken.

Groeten van Digitenne

Ook vanaf je favoriete campingstoel op de camping hoef je niks te missen van Groeten van MAX! Met Digitenne heb je dit programma namelijk in een handomdraai en zonder veel gedoe op de buis.

Bestel direct Digitenne Meer informatie