18,- p/mnd

Gratis tv-kijken zonder abonnement

Kun je gratis tv-kijken zonder dat je een abonnement moet afsluiten? Ja, dat kan! Er zijn verschillende opties om gratis zenders te ontvangen. Zo kun je gratis zenders ontvangen op je tv, maar ook gratis online tv-kijken. Wij vertellen je er meer over!
gratis tv-kijken

Zo werkt gratis live tv-kijken via een kastje

Gratis live digitaal tv-kijken zonder een abonnement aan te schaffen werkt als volgt. Een aantal landelijke en regionale zenders worden zonder versleuteling, oftewel Free to Air, uitgezonden. De gratis zenders die onder Free to Air vallen, noemen we Bouquet 1. Hiervoor heb je een losse DVB-T2 ontvanger* nodig. 

DISCLAIMER
*Bij Digitenne is het NIET mogelijk om een losse DVB-T2-ontvanger te bestellen. Deze bestel je alleen in combinatie met een abonnement. Gelukkig is een Digitenne-abonnement voordelig en ontvang je ook nog eens televisiezenders in Full HD kwaliteit!

Gratis tv-kijken zonder abonnement

Je kunt gratis digitaal tv-kijken zonder abonnement. Dan kijk je op kabel tv gratis naar NPO 1, NPO 2, NPO 3 en alle regionale zenders. Maar er zijn ook manieren om zonder coax-kabel tv te kijken. We lichten ze hieronder voor je toe.


Free to air zenders: gratis tv-zenders ontvangen

Nederland 1, 2 en 3 kijk je niet alleen live via het internet, maar deze gratis tv-zenders ontvang je ook standaard via de kabel. Ook wanneer je géén televisie abonnement hebt. 


Gratis live tv-kijken via internet

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, jouw favoriete programma’s of gratis voetbal kijken. Je kunt live online kijken. Dat doe je voortaan via NPOStart. Of download de NPO-app en stream de uitzendingen van je app naar je televisie. Kun je toch nog lekker ouderwets op groot beeld genieten van de beste (Nederlandse) series! 

Gratis tv-kijken op je mobiel

Zit je al bij een provider voor je televisie abonnement? Check dan of zij ook een App hebben, vaak zit tv-kijken op je mobiel hier namelijk al standaard bij inbegrepen. Tv-kijken zonder dat je al bij een provider zit? Geen probleem! Ook dan zijn er een aantal gratis zenders die je online op je mobiel kunt bekijken, waaronder de zenders van de publieke omroep. Lees meer over live tv.


Tip: zorg dat je bent verbonden met een wifi-netwerk, voordat je in no-time door je mobiele data heen bent!

gratis tv-kijken

Wil je meer zenders kunnen ontvangen & niet teveel betalen?

Liever toch iets meer zenders tot je beschikking? Check dan vooral hoe je goedkoop tv-kijkt met Digitenne! Super snel aangesloten, kijken vanaf elke ruimte in huis (of op de camping) en in Full HD-beeldkwaliteit door heel Nederland. Helemaal voordelig wanneer je met huisgenoten woont, dan kun je het abonnement delen! 

Bestel direct Digitenne