18,- p/mnd

Goedkoop tv-kijken met Digitenne

  • Full HD-beeldkwaliteit door heel Nederland
  • Aangesloten in slechts 4 stappen
  • Goedkoop tv-kijken op meerdere tv's in huis
  • Maak je abonnement compleet met Fox Sports
Op zoek naar een goedkope tv-abonnement? Of wil je tv kunnen kijken zonder direct aan kabeltelevisie vast te zitten? Goed nieuws: met Digitenne kun je door heel Nederland, zonder kabel, goedkoop tv-kijken! Benieuwd hoe dit werkt? Lees hieronder meer over dit super goedkope tv-abonnement.

Op zoek naar het goedkoopste tv-abonnement?

Wil je graag jouw dure tv-abonnement inruilen en goedkoper tv-kijken? Dan zit je bij Digitenne goed! Wij bieden jou namelijk het goedkoopste tv-abonnement zonder afhankelijk te zijn van internet of een tv-kabel. Je kijkt al live tv vanaf €18,- per maand. Bij Digitenne krijg je waar het om draait: goedkoop tv-kijken met een gemakkelijk te gebruiken tv-ontvanger. Geen extra poespas, geen functionaliteiten die je niet gebruikt en vooral: geen onnodige abonnementskosten waar je niet op zit te wachten. Elke maand betaalbaar tv-kijken voor één vaste prijs. Een goedkoper tv-abonnement vind je nergens!


Bestel direct Digitenne Meer informatie

Altijd en overal goedkoop digitaal tv-kijken

Met Digitenne kijk je televisie met een draadloze tv-ontvanger. Je kunt met Digitenne overal in huis en door heel Nederland goedkoop draadloos tv-kijken, zonder tv-aansluiting en zonder internet! De enige kabels die je erbij krijgt zijn voor de antenne en de stroom. Zo kun je genieten van televisie in Full HD-kwaliteit zonder gedoe met coax-kabels, schotels of een internetverbinding. Kijk bijvoorbeeld tv op zolder, op de camping of zelfs op de boot! Twijfel je of er in jouw regio wel goed bereik is? Geen zorgen, met onze postcodecheck zie je direct of er op jouw adres ontvangst is.

Alleen digitaal TV-kijken?

Heb je al een internet- of telefoon-abonnement en wil je dat graag zo houden? Met Digitenne betaal je voor wat je krijgt: alleen tv-kijken voor een goedkoop abonnement. Zo hoef je niet over te stappen of te veel te betalen voor diensten die je niet nodig hebt. Met Digitenne krijg je écht waar voor je geld.