Zoek je een goedkoper tv-abonnement? Of wil je overal tv kunnen kijken zonder aan kabeltelevisie vast te zitten? Goed nieuws: met Digitenne kan je overal in Nederland goedkoop tv-kijken. Benieuwd hoe het werkt? Lees snel verder!

Op zoek naar het goedkoopste tv-abonnement?

Dan zit je bij Digitenne goed! Wij bieden jou namelijk het goedkoopste tv-abonnement zonder afhankelijk te zijn van internet of een tv-kabel. Je kunt al tv-kijken vanaf slechts €17,- per maand. Bij Digitenne krijg je waar het om draait: goedkope digitale tv via een gemakkelijk te gebruiken tv-ontvanger. Geen extra poespas, functionaliteiten die je niet gebruikt of kosten waar je niet op zit te wachten. Elke maand betaalbaar tv-kijken voor één vaste prijs. Een goedkoper tv-abonnement vind je nergens!


Al overtuigd van Digitenne?


Bestel direct Digitenne

Overal en altijd goedkope digitale TV

Digitenne kijk je via een draadloze tv-ontvanger. Draadloos tv-kijken doe je dus overal, zónder tv-aansluiting. De enige kabels die je erbij krijgt zijn voor de antenne, en natuurlijk voor de stroom. Zo kun je genieten van televisie in Full HD-beeldkwaliteit zonder gedoe met veel kabels of schotels. Je kunt met Digitenne dus overal goedkoop digitaal tv-kijken: op zolder, op de camping, en zelfs op de boot! Twijfel je of er in jouw regio wel goed bereik is? Geen zorgen, in het bestelproces kun je precies zien of er op jouw adres ontvangst is.

Alleen digitale TV-kijken?

Heb je al een internet of telefonie-abonnement en wil je dat graag zo houden? Met Digitenne betaal je voor wat je krijgt: alleen tv-kijken met een goedkoop abonnement. Zo hoef je niet over te stappen of te veel te betalen voor diensten die je niet nodig hebt. Altijd naar de beste tv-programma’s kijken, doe je met Digitenne!