In 1990 begon Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Inmiddels is dit de langstlopende soapserie van Nederland en wekelijks kijken er miljoenen mensen naar de perikelen rondom de inwoners van Meerdijk. Vanaf maandag 26 augustus kunnen we onze favoriete soap-personages weer volgen op RTL4. Daarom blikken wij terug op het vorige seizoen én vertellen je alles wat je over het nieuwe seizoen van GTST moet weten.
Let op: deze blog bevat spoilers!

Goede Tijden, Slechte Tijden 2018: een terugblik

Het 29e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden liep tussen 3 september 2018 en 5 juli 2019. Wat gebeurde er zoal in dit seizoen? Shanti werd geïntroduceerd, een nagelstyliste die er alles aan deed om het huwelijk van Anton en Linda op z’n kop te zetten. Zij bleek de dochter van Billy de Palma te zijn, een invloedrijke zakenvrouw met verschillende fastfoodketens. Billy zat in het criminele circuit en gebruikte Ludo om geld wit te wassen. Daarnaast leverde ze cocaïne aan Babette, die langzaam verslaafd raakte. Ook rondom Janine was er genoeg drama, ze was op zoek naar een vermiste Nina en zag hoe haar zus na een ernstig auto-ongeluk overleed. Wederom genoeg dramatische gebeurtenissen in Meerdijk dus!Bron: GTST

Goede Tijden, Slechte Tijden Bloopers

Tijdens de opnames gaat er ook regelmatig wat fout, zo ook in het 29e seizoen. Dit levert altijd heerlijke bloopers op. De Goede Tijden, Slechte Tijden bloopers van het vorige seizoen zijn hiernaast te bewonderen.

GTST Cliffhanger

Goede Tijden, Slechte Tijden staat bekend om de spannende cliffhangers. Ook het 29e seizoen had weer een cliffhanger om niet te vergeten. Zo waren fans in shock toen Ludo en Billy ineens voor het altaar stonden. Maar de grootste klap kwam voor Amir. Tijdens zijn eerste dienst op een traumahelikopter slaat een boze man hem in elkaar met een knuppel. De reden? Amir helpt zijn vrouw, die slachtoffer is van een fietsongeluk, niet als eerste. Aan het einde van de aflevering stopt zijn hart en proberen zijn collega’s hem te reanimeren, terwijl Sjors huilend naast zijn bed toe staat te kijken. Niet alleen Amir klapt in elkaar, maar ook JoJo verliest haar bewustzijn tijdens een optreden. Het is dus de vraag of deze twee personages terugkeren… 26 augustus weten we het!

GTST nieuw seizoen

Wat kunnen we in het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden zoal verwachten? Uiteraard krijgen we antwoord op de vraag of Ludo en Billy getrouwd zijn, of Nina gevoelens heeft voor Daan én of Amir en Jojo nog leven. Ook is het altijd de vraag welke GTST personages terugkeren. De geruchten gaan dat Bing, Shanti, Nina en Lucas in ieder geval in het 30e seizoen aanwezig zijn. We hopen dat dit waar is!

Kijk naar GTST met Digitenne.

Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

GTST vooruitblik

Zodra de soap weer is begonnen, kun je wekelijks een vooruitblik kijken. Dit is een preview van de week erna. De GTST vooruitblik vind je op de officiële website van de soapserie.

Goede Tijden, Slechte Tijden cast

Sinds 1990 hebben veel acteurs en actrices in Goede Tijden, Slechte Tijden gespeeld. Zo waren onder andere Reinoud Oerlemans, Isa Hoes, Jan Kooijman en Lieke van Lexmond in de soap te zien. Elk seizoen verdwijnen en verschijnen personages. Een uitzondering hierop is Laura Selmhorst (gespeeld door Jette van der Meij). Zij zit al sinds dag één (1990) in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Hieronder vind je een overzicht van de huidige cast:

Acteur/Actrice GTST personage
Jette van der Meij Laura Selmhorst
Babette van Veen Linda Dekker
Caroline de Bruijn Janine Elschot
Ferri Somogiy Rik de Jong
Everon Jackson Hooi Bing Mauricius
Erik de Vogel Ludo Sanders
Marly van der Velden Nina Sanders
Ferry Doedens Lucas Sanders
Britt Scholte Kimberley Sanders
Alkan Çöklü Amir Nazar
Melissa Drost Sjors Langeveld
Faye Bezemer Lana Langeveld
Dorian Bindels Daan Stern
Floris Bosma Rover Dekker
Stephanie van Eer JoJo Abrams
Lone van Roosendaal Billy de Palma
Bertie Wieringa Shanti Vening
Vincent Visser Valentijn Sanders

Kijk jij liever iets anders dan Goede Tijden, Slechte Tijden? In onze tv-gids zie je elke dag welke films, series en televisieprogramma’s er op de buis zijn! Ben je benieuwd wat er binnenkort op televisie verschijnt? Wij hebben de leukste, nieuwe televisieprogramma's op een rijtje gezet.