Geniet jij van tv-programma’s zoals First Dates en Dancing with the Stars? Dan word je vast fan van het nieuwe datingprogramma van SBS6: Flirty Dancing! Lees alles over dit geweldig gechoreografeerde nieuwe programma en bekijk wanneer het op tv is!
Flirty Dancing op SBS6

Wanneer is Flirty Dancing op TV?

De eerste dansjes zijn gewaagd en opgenomen! Benieuwd vanaf wanneer jij de choreo’s van de singles kunt bekijken? Flirty Dancing is te zien vanaf zondag 8 september om 21:30 uur op SBS6. Kijk jij graag mee, en ben je nog op zoek naar een televisie-abonnement dat betaalbaar is én van de beste kwaliteit? Kijk dan met Digitenne! Met de draadloze tv-ontvanger kijk je niet alleen op op meerdere tv’s tegelijk naar jouw favoriete programma’s, maar ook overal in Nederland! Zelfs op de camping!


Bestel direct DigitenneMeer informatie
 

Bron: Channel 4

De eerste dans op de eerste date

Nu vraag je je misschien af: hoe werkt dit nieuwe datingprogramma dan precies? Daten en dansen zijn toch niets nieuws onder de zon? Toch wel! Want in Flirty Dancing wordt er niet zomaar gedanst: de kandidaten leren een heuse choreografie van danser Juvat Westendorp! Drie dagen lang oefenen twee kandidaten los van elkaar een dans. Daarna worden ze meegenomen naar een betoverende locatie die past bij de sfeer van de dans. Denk bijvoorbeeld aan een museum, een dakterras of een sprookjesachtig park. Bij hun allereerste ontmoeting gaat vervolgens de muziek aan en de voetjes van de vloer! Dat is nog eens een eerste ontmoeting! Na de dansdate besluiten de kandidaten los van elkaar of ze chemie hebben of dat ze het dansduet toch een tikkeltje genânt vonden. Willen ze op een echte date gaan met hun danspartner? Het programma is overgewaaid uit Groot-Brittanië en de beelden liegen er niet om: in Flirty Dancing spatten de vonken ervan af!


Bron: SBS6 Dance

Wendy en Juvat dansen een duet

Dit nieuwe datingprogramma van SBS6 wordt gepresenteerd door niemand minder dan Wendy van Dijk en Juvat Westendorp! Voor beiden is het een bijzondere klus. Zo is dit voor Wendy het eerste tv-programma dat ze weer maakt voor SBS6 sinds ze is overgestapt van zender RTL. Het is een programma dat goed bij de presentatrice past, omdat Wendy een enorme dansfanaat is en zelf zeven jaar professioneel heeft gedanst. Voor Juvat is Flirty Dancing een primeur, want het is zijn eerste presentatieklus op televisie! Gelukkig is hij met zijn achtergrond als choreograaf en danser helemaal op zijn plek in dit wervelende datingprogramma van SBS6! En hoe zit het met de chemie tussen Wendy en Juvat zelf? Bekijk hun dansduet in de vrolijke trailer van Flirty Dancing en oordeel zelf!