Het is bijna zover: Flikken Rotterdam keert terug met een nieuw seizoen! Dat betekent: uitstekend recherchewerk, meeslepende achtervolgingen en vooral heel veel spanning! Benieuwd naar updates over de cast, en nog belangrijker: vanaf wanneer je de nieuwe afleveringen van Flikken weer live kunt meekijken op TV? Lees verder!

Kijk live mee naar het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam met Digitenne

De grote vraag is natuurlijk: wanneer gaat seizoen 4 van Flikken Rotterdam van start? Goed nieuws! Je hoeft niet lang meer te wachten, want de politieserie begint weer op vrijdag 13 september 2019 op NPO1! Zit jij dan net in je nieuwe studentenkamer, of sta je dan nog op de camping? Geen zorgen! Met Digitenne kijk jij overal in huis én in Nederland naar jouw favoriete tv-programma’s in HD-kwaliteit!

Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Bron: AVROTROS

Een terugblik op vorige seizoenen

Het is alweer een tijdje geleden sinds seizoen 3 van Flikken Rotterdam op de buis was. Weet jij nog wat er is gebeurd? Wij zetten de belangrijkste gebeurtenissen nog eens voor je op een rij! Seizoen 3 was een roerig seizoen waarin heel wat wisselingen plaatsvonden. Zo kreeg het team de dood van de dubieuze Ben Slachter te verwerken, namen we afscheid van agente Lieve Jansons, en werd haar vervanger Noucha van Vliet verwelkomd. Veel tijd om op adem te komen kreeg het team niet, want een set vastgoedmagnaten annex tweelingbroers verstoorde hun rust met hun gevaarlijke zakendeals. Frits en Egbert Nekke richtten hun vizier op waardevol terrein dat ze koste wat het kost wilden bemachtigen. Ze schuwden daarbij zelfs de moord op een Officier van Justitie niet, maar dat speelde hen in de kijker bij Hein Berg en zijn rechercheteam. Nog een opfrissertje nodig? Bekijk de trailer van het derde seizoen hiernaast!


Bron: AVROTROS

Een vooruitblik op seizoen 4

De grote vraag is natuurlijk: wat kunnen we verwachten van het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam? Wij geven alvast wat weg! In het vierde seizoen krijgen de rechercheurs het weer flink te verduren. Zo krijgen ze te maken met gewelddadige overvallen, ontploffende handgranaten en gewetenloze mensenhandelaren. Als klap op de vuurpijl komt het team een terroristische groepering op het spoor die het internet ziet als een uitvinding van de duivel en het wil uitschakelen. Om deze ramp te voorkomen moet de Rotterdamse recherche alles op alles zetten en daarbij kleuren ze niet binnen de lijntjes, met grote gevolgen voor de zaak én het team zelf.


Bron: AVROTROS

Flikken Rotterdam: de cast

Weet jij nog hoe jouw favoriete personages in het echt heten? Bekijk het hier:

Personage Acteur
Hein Berg Huub Stapel
Esther Wegereef-Siebelink Maartje van de Wetering
Dries van Weelden Mark van Eeuwen
Stan Vroom Cees Geel
Noucha van Vliet Ortál Vriend
Orlando Hooi Ruurt de Maesschalck
Robin Garcia Joy Delima

En over seizoen 4 kunnen we alvast een nieuwtje verklappen: er zal nóg een nieuw castlid te zien zijn in Flikken Rotterdam! En wel een heel populaire Bekende Nederlander, namelijk de Rotterdamse politiehond en YouTube-sensatie Bumper! Wil je zijn debuut in de serie niet missen? Kijk dan vanaf 13 september 2019 naar het nieuwste seizoen van Flikken Rotterdam op NPO1.