Je geduld wordt eindelijk beloond: Flikken Maastricht is begin 2020 terug met seizoen 14! Na de enorme cliffhanger van seizoen 13 is de serie eindelijk weer op de buis. De persoonlijke levens van Eva en Wolfs vermengen zich steeds meer met elkaar en met hun werk. Hoe loopt dat af? Lees verder om je optimaal voor te bereiden op het nieuwe seizoen!

Wanneer is Flikken Maastricht op TV?

Snak je naar nieuwe afleveringen van Flikken Maastricht? Je hoeft nog maar héél even te wachten: 3 januari 2020 start seizoen 14 al. Hoe laat? Flikken Maastricht is iedere vrijdag om 20:35 uur te zien op NPO1. Heb je op de vrijdagavond vaak ruzie om de afstandsbediening? Digitenne heeft de oplossing! Met de draadloze tv-ontvanger van Digitenne kun je eindelijk programma’s op verschillende tv’s tegelijk kijken. Zo kijk je dus waar en wanneer je maar wilt naar jouw favoriete programma’s.Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Welke nieuwe acteurs spelen in seizoen 14 van Flikken Maastricht?

We kunnen alvast een nieuwtje verklappen: er zijn dit seizoen belangrijke gastrollen voor cabaretier Richard Groenendijk en actrice Marlijn Weerdenburg! De rest van de cast wordt nog geheim gehouden, maar hoofdrolspelers Angela Schijf (Eva van Dongen), Victor Reinier (Floris Wolfs), Oda Spelbos (Marion Dreesen) en Sergio IJssel (Romeo Sanders) keren uiteraard terug. Of iedereen het seizoen overleeft, dat is natuurlijk een ander verhaal na die cliffhanger van vorig seizoen.

Waar gaat Flikken Maastricht over?

Flikken Maastricht is een spannende politieserie over het politiekorps in Maastricht. De hoofdpersonen Eva van Dongen en Floris Wolfs onderzoeken zware misdrijven zoals moord, drugshandel en chantage. Hierbij komen ze regelmatig in gevaarlijke situaties terecht. De serie volgt ook twee agenten in uniform, Romeo Sanders en Marion Dreesen. Zij lossen op straat vergrijpen zoals diefstal en overlast op, vaak met een humoristisch tintje. Flikken Maastricht gaat niet alleen over politiewerk maar ook over de privélevens van de agenten. Zo speelt er van alles tussen Eva en Wolfs en vermengt hun werk zich regelmatig met hun persoonlijke levens.

Meer politieseries zien?

Zoek je nog meer spannende Nederlandse misdaadseries? Probeer dan ook eens Flikken Rotterdam met Digitenne! Houd je van sterke vrouwelijke hoofdrolspelers? Dan zijn Keizersvrouwen (met Carina Smulders) en DNA (met Yolanthe Cabau) echte aanraders. Heb je liever een inkijkje in de zware criminaliteit? Stanley H gaat over de opkomst en ondergang van één van de meest beruchte criminelen van Nederland. Spanning gegarandeerd!