Leefde jij ook zo mee met de kinderen in Villa Pardoes en de patiënten in het brandwondencentrum? Haal dan de tissues maar vast weer uit de kast. In 2020 gaat het hartverscheurende programma Five Days Inside namelijk alweer van start met het derde seizoen. Dit keer zonder Beau van Erven Dorens maar mét drie nieuwe gezichten. Benieuwd wie dit zijn en welke zorginstellingen ze dit jaar bezoeken? Lees snel verder!

Wanneer is Five Days Inside op TV?

Houd jij ook nog van mooie, échte televisie? Een ontroerend en authentiek programma als Five Days Inside vind je bijna niet meer. Prik daarom de datum voor aflevering 1 vast in je agenda: 14 januari 2020 op RTL4. Daarna kijk je iedere dinsdag om 21:30 uur naar een nieuwe aflevering. Wil iemand thuis liever iets luchtigers kijken? Met Digitenne kijk je probleemloos je eigen programma’s op verschillende tv’s tegelijk. Bovendien ontvang je zelfs je favoriete tv-zenders als je op vakantie in Nederland bent!


Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Wie zijn de nieuwe presentatrices van Five Days Inside?

Beau van Erven Dorens wordt vervangen door niet één, maar door maar liefst drie nieuwe presentatrices! Angela Groothuizen, Natasja Froger en Caroline Tensen zullen los van elkaar Five Days Inside gaan bij verschillende zorginstellingen. Ze gaan dus nooit samen naar dezelfde plek, en zullen ieder hun eigen flair aan een aflevering meegeven. We zijn ontzettend benieuwd hoe deze nieuwe formule zal uitpakken!

Waar gaat Five Days Inside heen dit seizoen?

We kunnen alvast bekend maken waar de dames als eerst heen gaan. Angela bezoekt JellinekMinnesota, een kliniek voor mensen met een verslaving of psychische problemen. Natasja gaat eerst naar De Kloosterhoeve, waar de bewoners lijden aan de ongeneeslijke ziekte van Huntington. Caroline verblijft vijf dagen in Het Passion, een opvang waar daklozen hun leven weer op de rails kunnen krijgen. Zoals altijd zullen zij vijf dagen doorbrengen met de bewoners en werknemers om zich volledig in te leven. ‘s Nachts vertrekt de cameraploeg en filmen de presentatrices zelf. Dit levert ongetwijfeld weer emotionele reacties op.

Meer reality-TV zien?

Wil je meer aangrijpende reality-tv kijken? In DNA Onbekend probeert presentatrice Dionne Stax samen met de deelnemers hun familiegeheimen te ontrafelen. Met behulp van DNA-onderzoek komt de waarheid eindelijk aan het licht, wat voor emotionele momenten zorgt. Als je liever ontroerende taferelen afwisselt met hilarische situaties, is Ik Vertrek het juiste programma voor jou! In dit programma emigreren Nederlanders naar het buitenland om bijvoorbeeld een bed & breakfast of een camping te starten. Dit gaat natuurlijk niet van een leien dakje. Lachen én huilen!