De leukste datingshow van Nederland komt weer met een nieuw seizoen! Op BNN kun je ook dit jaar weer genieten van First Dates: een restaurant vol vrijgezellen en camera’s. In First Dates ga je mee op de eerste dates van anderen. Wordt het liefde op het eerste gezicht? Of is het een totale mismatch? Uiteraard zijn First Dates maître Sergio Vyent en First Dates barman Victor Abeln weer van de partij om alle dates zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Maar lukt dat ook? Benieuwd wanneer het nieuwe seizoen begint en hoe je jezelf of een ander kunt aanmelden? Je leest het hier.

Wanneer is First Dates 2019?

Je kunt de nieuwe First Dates Nederland aan het einde van het jaar verwachten. Wanneer het nieuwe seizoen van First Dates precies is, is helaas nog niet bekend, omdat ze momenteel nog op zoek zijn naar nieuwe kandidaten. Als het eenmaal zover is, kun jij met Digitenne waar je maar wilt genieten van de hilarische, ongemakkelijke en ontroerende momenten van de kandidaten op blind date.

Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

First Dates Hotel

Het First Dates Restaurant opent zijn deuren voor alle singles van Nederland, maar ben jij al bekend met het First Dates Hotel? In First Dates Hotel checken de kandidaten zich in een romantisch hotel in, met één doel voor ogen: het vinden van de ideale partner. De singles gaan ook hier op blind date en leren elkaar beter kennen in en rondom het hotel. Slaat de vonk over? Dan hoeven de kandidaten niet naar huis, maar gaan ze de volgende dag op een tweede date.


Bron: BNNVARA

First Dates: opgeven

First Dates is op zoek naar kandidaten voor het nieuwe seizoen. Iedereen, van jong tot oud, mag zich aanmelden voor de show. Ben jij op zoek naar jouw droompartner of ken je iemand die liefde verdient? Je kunt je hier inschrijven voor het nieuwe seizoen van First Dates!