Echt Waar?! komt terug op televisie. In het 7e seizoen zijn comedians Tijl Beckand en Ruben van der Meer vervangen door Leo Alkemade en Soundos El Ahmadi. De presentatie ligt nu in handen van Jan Versteegh, bekend van Expeditie Robinson, Spuiten en Slikken en 3 Op Reis. Om alvast in de stemming te komen hebben we de 3 meest bizarre Echt Waar?! feitjes op een rijtje gezet.

Het 7e seizoen van Echt Waar?! start op zaterdag 7 september 2019 op SBS6.bron: RTL Entertainment

1. Tomatenpuree eten werkt tegen rimpels

De meeste mensen willen rimpels tegengaan. In Echt Waar?! leggen Tijl en Ruben uit hoe dit op een natuurlijke manier kan zonder botox of crèmes te gebruiken. Het publiek kiest tussen tandpasta opsmeren of tomatenpuree eten. Wat schijnt? Tomatenpuree werkt. Meng 10 eetlepels tomatenpuree met olie en eet dit elke dag. Hierdoor neemt het aantal pro-collageen in de huid toe wat voor minder rimpels zou zorgen. Zou jij deze truc proberen?
Bron: RTL Entertainment

2. Er bestaat een pindakaas fobie

Pindakaas, veel Nederlanders zijn er dol op en eten het dagelijks. Maar wist je dat er ook een fobie voor pindakaas bestaat? Bij deze erkende fobie gaat niet zo zeer om het zien, ruiken of proeven van pindakaas, maar zijn mensen bang dat de pindakaas tegen het gehemelte blijft plakken. Deze angst noemt men Arachibutyrofobie. Dat is nog eens een mooi woord om bij Scrabble te leggen!Bron: RTL Entertainment

3. In Frankrijk mag je met een dode trouwen

Zoals oud-presentator Jamai Loman zegt: “Frankrijk is een mooi land met heerlijke wijn en goed eten, maar de Fransen zijn toch wel een heel apart volk”. Dat blijkt wel uit bepaalde legale wetten. Zo mag je in Frankrijk met een dode trouwen. Om dit te kunnen doen vraag je schriftelijk toestemming aan de Franse president. Je moet wel aantonen dat je voor het overlijden al van plan was om te gaan trouwen. Ook al gebeurt dit maar een paar keer per jaar, het blijft heel bizar!