Het is de meeste mensen waarschijnlijk niet ontgaan: Heel Holland Bakt is weer begonnen! Sinds 15 december 2019 is het zevende seizoen van dit programma op de televisie te zien bij omroep MAX op NPO1. Ook dit seizoen zijn er weer tien enthousiaste amateurbakkers gestart, die tegen elkaar strijden om kans te maken op een plek in de finale. De bakkers proberen elke week met bloed, zweet en tranen verschillende opdrachten uit te voeren, wat veel hilariteit oplevert, maar bovenal mooie resultaten! Kortom: er gebeurt genoeg om over te praten. Het nieuwe programma Doorbakken met Irene Moors maakt dit mogelijk! In dit nieuwe programma wordt wekelijks gepraat over eten en natuurlijk over Heel Holland Bakt. Wat je precies kunt verwachten en wanneer het wordt uitgezonden, lees je hier!

Wanneer is Doorbakken op TV te zien? Bekijk het met Digitenne!

Het gloednieuwe tv-programma Doorbakken wordt vanaf woensdag 25 december 2019 uitgezonden bij MAX op NPO1 om 21:45 uur, gepresenteerd door Irene Moors. Irene gaat wekelijks in op het centrale thema van de Heel Holland Bakt aflevering van die week. Wil jij graag naar Doorbakken kijken, maar ben jij gezellig de feestdagen aan het vieren in een vakantiepark? Geen zorgen! Met Digitenne kun je namelijk overal in Nederland televisie kijken! Hierdoor hoef je niets te missen.


Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Over het programma Doorbakken

Doorbakken is het nieuwe napraatprogramma van Heel Holland Bakt dat wordt uitgezonden op NPO1. Het is de opvolger van ‘Smaakt naar meer’, wat hiervoor op televisie was. Irene Moors presenteert het nieuwe programma en bespreekt de Heel Holland Bakt-aflevering van die week. Het napraten vindt plaats op elke keer een andere bijzondere locatie in Nederland. Hier komen bakfans, bakkers en publiek samen om interessante gesprekken te voeren over eten én over Heel Holland Bakt.

Wie zijn te gast in Doorbakken?

Ook HHB-juryleden Janny en Robèrt mogen natuurlijk niet in het programma ontbreken. Zij gaan elke aflevering dieper in op leuke, mooie en leerzame momenten uit Heel Holland Bakt. Daarnaast vertellen zij veel over diverse ingrediënten en tradities. In de eerste aflevering van Doorbakken zijn bakfans Remco Veldhuis en Francis van Broekhuizen aanwezig.

Benieuwd naar het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt?

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is wekelijks te zien op zondag van 20:25 uur tot 21:25 uur op NPO1. Wil je meer weten over het programma? Lees dan alle smakelijke details over Heel Holland BaktBron: Omroep Max

Benieuwd naar het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt?

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is wekelijks te zien op zondag van 20:25 uur tot 21:25 uur op NPO1. Wil je meer weten over het programma? Lees dan alle smakelijke details over Heel Holland Bakt