Nederland is weer een spannende politieserie rijker: DNA! In de nieuwe serie van SBS6 kun je zien hoe een vrouwelijk rechercheteam, met onder meer Yolanthe Cabau, misdaden én relatieperikelen oplost. Benieuwd wat je kunt verwachten? En natuurlijk: vanaf wanneer DNA op tv te zien is? Lees verder!

Wanneer is Yolanthe Cabau te zien in DNA?

Sta jij te trappelen om te zien hoe Yolanthe het doet als rechercheur? Goed nieuws: het wachten is bijna voorbij! Kijk vanaf donderdag 29 augustus om 20:30 uur naar DNA bij SBS6. Zit je dan net in je nieuwe studentenkamer en heb je nog geen aansluiting? Neem dan Digitenne! Met de draadloze tv-ontvanger van Digitenne kijk je in een handomdraai naar de populairste zenders in HD-kwaliteit. En wist je dat je met Digitenne op meerdere tv’s tegelijk kunt kijken? Zo hoeven jullie thuis niet te kiezen tussen alle detectives op de buis!

Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Welke acteurs zijn in het nieuwe programma DNA te zien?

Wil je weten wie van jouw favoriete acteurs te zien zijn in de serie DNA? Bekijk dan het handige overzicht van de cast:

Personage Acteur
Lara Noort Yolanthe Cabau
Eliz Alvero Belinda van der Stoep
Isabel Arends Maaike Martens
Kate Daans Loes Haverkort
Maureen Grootfaam Manoushka Zeegelaar-Breeveld
Jos van Dongen Matteo van der Grijn
Rodan Çelik Sinan Eroglu
Maurice Jonker Hans Kesting
DNA op SBS6

Waar gaat DNA over?

DNA draait om Officier van Justitie Kate Daans en rechercheurs Lara Noort en Eliz Alvaro. Vandaar de titel: DNA is een acroniem van de eerste letters van de achternamen van het drietal. De tv-serie volgt rechercheurs Noort en Alvero, twee hartsvriendinnen die elkaar al kennen sinds de politieacademie. Op het politiebureau in Amsterdam-Oost werken ze met politiechef Maureen Grootfaam en Officier van Justitie Daans aan het oplossen van diverse misdaden en moordzaken. Natuurlijk gaat de nieuwe SBS6-serie niet alleen over hun werk, maar ook over hun privélevens. Zo gaat Kate door een pijnlijke relatiebreuk terwijl happy single Lara lekker de bloemetjes buitenzet. Alleen Eliz heeft een stabiele relatie, of lijkt dat maar zo?

misdaadseries

Meer misdaad zien?

Krijg je geen genoeg van spannende politieseries? Gelukkig zijn er elke week meer dan genoeg tv-detectives aan het werk om je te vermaken! Kijk bijvoorbeeld naar S.W.A.T. en The Rookie voor actie die van het scherm afspat! Houd je meer van spanning die langzaam opbouwt? Dan is Endeavour Morse misschien wel wat voor jou. Natuurlijk kun je het ook dichter bij huis zoeken, want ook de recherche van Flikken Rotterdam zit niet stil! Kortom: genoeg misdaad te zien op de buis!