De zomer is voorbij, maar gelukkig verschijnen er ook weer nieuwe programma’s op TV. Zo begint ook DNA Onbekend 2020! In het programma van de AVROTROS komen al sinds 2008 hartverscheurende familiedrama’s en geheimen voorbij. Ongetwijfeld zal het nieuwe seizoen ook weer ontroerende momenten met zich meebrengen. Lees in deze blog alles wat je wilt weten over DNA Onbekend.

Bron: AVROTROS

Waar gaat dit programma over?

Ook in 2020 helpt DNA Onbekend mensen om familiegeheimen te ontrafelen. Deelnemers krijgen vaak op basis van DNA-onderzoek duidelijkheid over hun afkomst. Deelnemers zoeken het antwoord op prangende vragen, zoals: wie is mijn echte vader? Ben ik voorgelogen wegens overspel? Leugens en onbeantwoorde vragen worden beantwoord en dat zorgt vaak voor ontroerende momenten.

Caroline Tensen was jarenlang verbonden aan DNA Onbekend maar maakte in 2019 een overstap naar RTL. Wie is dan de nieuwe presentatrice van DNA Onbekend? Dit seizoen gaat Dionne Stax het programma presenteren! Dionne Stax heeft afgelopen zomer de overstap naar de AVROTROS gemaakt. Na jaren het NOS Journaal te hebben gepresenteerd was het tijd voor wat anders. DNA Onbekend is haar eerste programma voor de AVROTROS. Zij zal de kandidaten gaan helpen om een einde te maken aan een periode vol leugens en onduidelijkheden. Kijken dus!