De zomer is voorbij, maar gelukkig verschijnen er ook weer nieuwe programma’s op TV. Zo begint ook DNA Onbekend 2019! In het programma van de AVROTROS komen al sinds 2008 hartverscheurende familiedrama’s en geheimen voorbij. Ongetwijfeld zal het nieuwe seizoen ook weer ontroerende momenten met zich meebrengen. En: voor het eerst met een nieuwe presentatrice! Lees in deze blog alles wat je wilt weten over DNA Onbekend.

Wanneer komt DNA Onbekend op TV?

Ben je benieuwd wanneer DNA Onbekend 2019 op TV komt? Het programma wordt vanaf oktober op NPO1 uitgezonden. Het exacte tijdstip van de eerste uitzending is nog niet bekend. Houd voor een update deze blog dus in de gaten! Ben je net een lang weekend op vakantie wanneer jouw favoriete programma wordt uitgezonden? En wil je geen moment missen? Neem dan Digitenne. Zo kun je zonder ingewikkelde schotel overal in Nederland tv-kijken. Ook vanaf vanaf de camping of op de boot

Bestel direct Digitenne

Bron: AVROTROS

Waar gaat dit programma over?

Ook in 2019 helpt DNA Onbekend mensen om familiegeheimen te ontrafelen. Deelnemers krijgen vaak op basis van DNA-onderzoek duidelijkheid over hun afkomst. Deelnemers zoeken het antwoord op prangende vragen, zoals: wie is mijn echte vader? Ben ik voorgelogen wegens overspel? Leugens en onbeantwoorde vragen worden beantwoord en dat zorgt vaak voor ontroerende momenten.

Wie presenteert het nieuwe seizoen?

Caroline Tensen was jarenlang verbonden aan DNA Onbekend en maakt nu plaats voor een nieuwe presentatrice. Door haar overstap naar RTL neemt Caroline namelijk afscheid. Wie is dan de nieuwe presentatrice van DNA Onbekend? Dit seizoen gaat Dionne Stax het programma presenteren! Dionne Stax heeft deze zomer de overstap naar de AVROTROS gemaakt. Na jaren het NOS journaal te hebben gepresenteerd, is het nu tijd voor wat anders. DNA Onbekend zal haar eerste programma voor de AVROTROS worden. Zij zal de kandidaten gaan helpen om een einde te maken aan een periode vol leugens en onduidelijkheden. Kijken dus!