Ken je de Amerikaanse serie This Is Us? Goed nieuws, binnenkort verschijnt er namelijk een Nederlandse remake op TV! Dit zijn wij is een verfrissende, liefdevolle dramaserie, te zien bij KRO-NCRV. Lees hier alles wat je wilt weten over deze nieuwe serie!

Wanneer is Dit zijn wij te zien?

Vraag je je af wanneer je Dit Zijn Wij op tv kunt verwachten? Dit najaar, vanaf 14 november zal de eerste aflevering te zien zijn op NPO1. Is er toevallig ook voetbal op tv die avond, of een talkshow die niemand in huis wil missen? Geen zorgen. Met Digitenne kijk je namelijk op meerdere tv’s tegelijk!


Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Over Dit zijn wij

De serie volgt het verhaal van de jonge ouders Johan en Anna tijdens hun pogingen hun kinderen zo goed mogelijk op te voeden. Verder volgen we Katja, Kasper en Edgar in hun zoektocht naar de liefde en voldoening in het leven. De serie is liefdevol, ontroerend en laat zien hoe de kleinste dingen in het leven van grote impact kunnen zijn op wie we zijn en willen worden. Qua stijl zal Dit zijn wij erg lijken op de Amerikaanse versie This Is Us, die in Nederland sinds 2016 te zien is op FOX.

De cast en crew

Ook benieuwd wie de hoofdrollen gaan vervullen? In Dit zijn wij spelen Fockeline Ouwerkerk, Vincent van der Valk, Esmée van Kampen, Kay Greidanus en Romano Haynes de hoofdpersonen.