Het leukste nieuwsprogramma van de Nederlandse televisie is terug! Teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek keren in augustus 2019 terug op tv om op kritische en uiteraard hilarische wijze de actualiteiten van elke afgelopen week onder de loep te nemen. Kun jij niet wachten tot het zover is? Lees dan verder over het grappigste nieuwsprogramma op NPO!

Wanneer begint het nieuwe seizoen van Dit Was Het Nieuws?

Ben jij klaar voor een nieuw seizoen van Dit Was Het Nieuws? Het komische actualiteitenprogramma gaat van start op 31 augustus 2019! Wil je weten hoe laat je klaar moet zitten om het nieuws door te nemen? Stem elke zaterdagavond om 21:25 uur af op NPO1. Ben je dan nog op vakantie? Geen probleem! Met Digitenne kun je zelfs vanaf de camping je favoriete televisieprogramma’s bekijken!

Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Bron: AVROTROS

Wie zijn de presentatoren van Dit Was het Nieuws?

Het nieuwe seizoen van Dit Was Het Nieuws wordt wederom gepresenteerd door spelleider van het eerste uur Harm Edens. Ook vaste teamcaptains en cabaretiers Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek keren terug. Benieuwd hoe het er zoal aan toegaat in het satirische nieuwsprogramma? Bekijk alvast de video!

Wie zijn de gasten van het nieuwe seizoen in 2019?

Elke week worden de teamcaptains bijgestaan door bekende gasten! Benieuwd wie er gaan aanschuiven in het seizoen van 2019? Bekijk het overzicht!

Datum van uitzending Gasten
31 augustus 2019 Splinter Chabot en Diederik Jekel
7 september 2019 Danny Ghosen en Ronald Goedemondt
14 september 2019 Renze Klamer en Daphne Lammers
21 september 2019 Merel Westrik en Rik van de Westelaken
28 september 2019 Anna Rimbrere en Vivianne Bendermacher
5 oktober 2019 Cabaretduo Yentl en De Boer
12 oktober 2019 Arno Kantelberg en Eva Koreman