Digitenne van KPN maakt zich klaar voor het nieuwe recreatieseizoen. Niet alleen is het zenderaanbod uitgebreid, ook het netwerk in populaire recreatiegebieden is verder verbeterd. Hierdoor is ‘weg in eigen land’ nu nog leuker met sport en tv-series waar en wanneer je wilt. 

“Sinds de pandemie recreëren we vaker in eigen land, met alle gemakken van thuis en dus ook televisie. Zelfs in de gebieden waar internet niet vanzelfsprekend is, biedt Digitenne nog steeds dé oplossing”, zegt Gijs Isbouts van Digitenne. “Op je boot, in je slaapkamer of op je favoriete camping, het enige wat je nodig hebt, is een tv en een stopcontact.”

Digitenne is snel en makkelijk aan te sluiten. Dat kan door de geleverde tuner te gebruiken of door gebruik van een insteekkaart (CI+ 1.4 module), want de meeste huidige tv’s bieden deze functionaliteit. Daardoor is het mogelijk om nagenoeg overal door Nederland te kijken naar de 30 populairste tv-zenders van Nederland.

ESPN in de basis

Vanaf 1 januari 2023 heeft KPN het eerste kanaal van ESPN toegevoegd aan de zenderlijst van het basispakket. Daardoor is ESPN (1) tegenwoordig voor alle Digitenne kijkers gratis beschikbaar. Met ESPN 1 bieden we nu standaard meer sport en mis jij in de komende periode niets van de ontknoping in de eredivisie. Bovendien kunnen echte sportliefhebbers het tweede en derde ESPN kanaal toevoegen als extra zenderpakket. 

Past Digitenne in mijn situatie?

Lees alles over onze oplossing en hoe jij flexibel tv kunt kijken met KPN.

Schrijf je in
Verbeterde dekking

Met Digitenne is het mogelijk om televisie te kijken op plekken waar je geen internet of kabel voor handen hebt. Omdat het signaal in de ether verspreid wordt en recreatie vaak plaats op de camping in de buitengebieden, blijft KPN het Digitenne netwerk verbeteren. Zo heeft KPN vorige maand in Zuidwest-Friesland in de regio Tjerkgaast en in Zeeland in de regio Zoutelande het Digitenne-bereik geoptimaliseerd door een extra steunzender te plaatsen. Dit betekent dat in deze twee regio’s het Digitenne-signaal voor tv-kijkers en radioluisteraars sterk is verbeterd. 

Komende maanden breidt KPN het netwerk graag nog verder uit, zodat ook in andere (recreatie)gebieden, het signaal verder geoptimaliseerd wordt. Zo blijven we investeren in het beste netwerk van Nederland. 

Combineer KPN TV en Digitenne

Klanten die thuis al beschikken over televisie van KPN, kunnen hun abonnement gemakkelijk met Digitenne uitbreiden voor slechts 5 euro per maand extra. Ze kunnen de tuner of insteekkaart (incl. antenne) bestellen in MijnKPN of in de MijnKPN app. Los is Digitenne ook verkrijgbaar voor 18 euro per maand. Bestellen doe je hier.