Kijk jij ook altijd uit naar de nieuwe spelshows van Linda de Mol? Dan hebben we heel goed nieuws voor je! Volgende maand begint Linda namelijk met haar nieuwe programma Deze quiz is voor jou. In dit programma spelen de deelnemers een zo groot mogelijk geldbedrag bij elkaar. Wat er vervolgens met dit geld gebeurt, lees je verderop!

Wanneer is Deze quiz is voor jou op TV?

Afgelopen zomer maakte Linda de Mol de gewaagde overstap van RTL4 naar SBS6. Dat gebeurde niet zonder slag of stoot. Linda verloor bij de overstap namelijk de rechten op haar populaire shows Weet Ik Veel en Oh wat een Jaar! aan RTL. Alleen Miljoenenjacht verhuist trouw met haar mee naar SBS6. Daarna was het maandenlang stil, maar eindelijk hebben we nieuws: Linda keert op 1 februari eindelijk terug met de gloednieuwe show Deze quiz is voor jou! De spelshow is daarna elke zaterdag te zien om 20.00 uur op SBS6. Willen anderen thuis dan net Wie is de Mol of een ander programma kijken? Geen zorgen! Met Digitenne hoeft niemand zijn favoriete programma’s te missen. Je kijkt namelijk op meerdere tv’s tegelijk en natuurlijk altijd in het scherpste beeld.


Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Bron: SBS

Welke verrassing heeft Linda’s nieuwe show op het eind?

We kunnen niet wachten om te zien wat voor spanning, hilariteit en nu ook ontroering Linda’s nieuwe show zal brengen. Het basisconcept lijkt simpel: elke week spelen vier nieuwe BN’ers een quiz waarin ze samen zo veel mogelijk geld moeten verdienen. Uiteraard spelen het publiek en de mensen thuis ook mee. Maar aan het einde van elke aflevering heeft Linda een grote verrassing in petto: één persoon uit het publiek wint al het verdiende geld! De gelukkige is iemand die grote geldproblemen heeft door grote tegenslagen, zoals ernstige ziekte of heftige familieproblemen. Deze argeloze Nederlander is meegenomen door een bekende onder het mom van ‘een gezellig avondje uit’. Aan het einde van de show blijkt dat deze quiz toch echt voor hem of haar gespeeld is. Verwacht in ieder geval mooie, ontroerende beelden.

Meer Linda zien?

Wil je nog meer hilarische of juist spannende programma’s van Linda de Mol zien? Kijk dan eens de oerhollandse klassieker Ik Hou van Holland of het altijd spannende Miljoenenjacht. Linda lanceert dit jaar ongetwijfeld nog meer nieuwe shows, dus houd het hier in de gaten!