Ken je het programma De Villa nog? Inderdaad, het is alweer een tijdje geleden dat we dit populaire programma hebben gezien op tv. In 2011 was het realityprogramma voor het laatst te zien op RTL5, daarna nooit meer. De Villa wordt nu weer nieuw leven ingeblazen en binnenkort is de eerste aflevering te zien. Ook de kandidaten zijn inmiddels bekend! Dit belooft weer een dating experiment met lekker veel drama te worden. Lees verder om alles over De Villa 2019 te weten te komen!

Wanneer is De Villa 2019 op TV?

Kun je ook niet wachten om de vrijgezellen aan elkaar gematcht zien te worden? Goed nieuws! De Villa is vanaf woensdag 30 oktober wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL5. Is er op woensdag ook voetbal op tv? Geen zorgen, met Digitenne hoef je nooit meer ruzie te maken om de afstandsbediening. Je kunt namelijk op meerdere tv’s tegelijk kijken. Zo hoeft niemand in huis ooit iets te missen!


Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Waar gaat het programma over?

De Villa is een realityprogramma waarin acht vrijgezellen aan elkaar worden gekoppeld door een computer. De bedoeling is natuurlijk dat de deelnemers verliefd op elkaar worden. Ze brengen een week samen door in een luxe villa in Spanje. Er wordt gefeest, gedanst en natuurlijk veel gedronken. Kunnen de vrijgezellen goed met elkaar overweg, of ontstaat er drama? In De Villa ontstaan vaak de heftigste ruzies van jaloerse singles. Aan het einde van de week krijg je te zien of de koppels met elkaar mee naar huis gaan, of liever met iemand anders. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om er weer voor te gaan zitten!

De eerste kandidaten van de Villa 2019

Ben je benieuwd wie de vrijgezellen zijn die meedoen aan het nieuwste seizoen van De Villa? Goed nieuws: de kandidaten zijn al bekend! Hieronder zie je welke vrijgezellen het avontuur met elkaar aan gaan dit najaar.

Carlos

De half Guatemalaanse Carlos is een 24-jarige ICT-student die graag basketbalt in zijn vrije tijd. Met zijn lengte van 2.10 meter is dat niet zo gek! Hij valt op goed gevormde vrouwen met humor, en komt helemaal los zodra er alcohol in het spel is. Ook zijn alter ego Antonio komt dan tevoorschijn.

Steve

Steve is 26 en komt uit Brabant. In het verleden is hij al model geweest en als je hem zoekt, vind je hem in de sportschool! Steve hoopt tijdens zijn week in De Villa de ware tegen te komen waarmee hij samen een toekomst kan opbouwen. Wij zijn benieuwd aan wie Steve gekoppeld gaat worden!

Roxanne

De 24-jarige Roxanne is niet vies van een feestje.! Ze zoekt een gespierde, stoere vent met veel tattoos. Ze is gelovig, maar houdt zich niet aan de regels die haar religie haar opdragen. Roxanne komt van de Kaapverdische Eilanden en omschrijft zichzelf als ingewikkeld. Gaat zij de ware tegenkomen in De Villa?

Rachelle

Rachelle is 20 jaar jong en een echt feestbeest. Ze is tijdens haar gefeest wel een beetje haar vertrouwen in mannen verloren. Ze zoekt dan ook een betrouwbare man. Het liefst iemand die lijkt op Zac Efron! Gaat zij die eerlijke, betrouwbare man tegenkomen in De Villa?

Julia

De half-Nigeriaanse Julia is met 19 jaar de jongste van de deelnemers in De Villa. Ze zoekt een blonde man met blauwe ogen, die haar op haar plek kan zetten. Hij mag zeker niet te lief zijn! Ondanks haar leeftijd gaat Julia recht op haar doel af. Als ze iets wil, dan krijgt ze het ook!

Izzy

De 25-jarige Izzy is een zorgzame jongen met Bosnische roots. Ook hij is niet vies van een feestje en kan makkelijk contact leggen. Hij valt op dames met een donkere huid, krullen, en een zandloperfiguur!

Yoshi

De laatste van de groep is de 23-jarige Yoshi. Zijn passie is fitness, maar hij hoopt natuurlijk ook meer passie in de liefde te vinden. Yoshi gaat voor de perfecte match in De Villa, maar ook niet te bescheiden om andermans vrouw voor zich te winnen! Aan wie denk jij dat Yoshi wordt gematcht?Meer datingprogramma’s zien?

Krijg je geen genoeg van datende singles op tv? Lees dan onze blogs eens over Flirty Dancing, First Dates 2019 en Love Island 2019. Naast De Villa zijn er genoeg andere leuke datingprogramma’s te volgen!