Ben jij ook fan van die leuke (en gekke) families uit Ik Vertrek, zoals de familie Meiland en De Scheetjes? Dan mag je snel voor de buis gaan zitten! Want na het doorslaande succes van Chateau Meiland krijgen nu ook De Scheetjes een eigen tv-show. Vier jaar geleden bouwden zij op Bonaire de succesvolle minigolfbaan Flamingo Adventure. Nu richten ze hun pijlen op een nog ambitieuzer project: een themaresort. Benieuwd wat voor thema dit wordt en hoe je het programma volgt? Lees gauw verder!

Wanneer is De Scheetjes: Bouwen op Bonaire op TV te zien?

”Scheet, gewoon doorgaan en blijven ademen”. Met dit motto begonnen Hans en Karin ten Böhmer in 2015 aan een ambitieus project op Bonaire: een adventure minigolfbaan beginnen. Een jaar geleden kregen we al een kleine update van het vrolijke koppel in de kerstspecial van Ik Vertrek. De Minigolfbaan bleek een groot succes en de twee zijn inmiddels opa en oma geworden. Sinds 6 januari kunnen we weer wekelijks genieten van het maffe stel in De Scheetjes: Bouwen op Bonaire. Je ziet ze nu elke maandag om 20.30 uur op SBS6. Zoek je nog een goedkoop tv-abonnement waarmee je naar het tv-programma kunt kijken, maar wil je je niet wagen aan het klussen zoals de Scheetjes? Met Digitenne ben je het voordeligst uit. Je hoeft zelfs geen kabels aan te sluiten, want het Digitenne kastje is volledig draadloos!


Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Bron: SBS

Wat voor resort bouwen de Scheetjes op Bonaire?

De Scheetjes hebben de afgelopen vier jaar op Bonaire niet stilgezeten. Ze zijn inmiddels zelfs online te vinden met hun succesvolle Flamingo Adventure Golf. Maar hier houdt het niet op, want Hans en Karin hebben grootse plannen op Bonaire. Op de grond naast de minigolfbaan bouwen ze namelijk een luxueus Country & Western resort! Eén probleem: ze hebben geen kaas gegeten van het runnen van een resort. Ze moeten dus chic leren koken, schoonmaken en nog veel meer. Ook een andere familie dient zich aan: Ruud en Elza. Zij waren namelijk zulke grote fans dat ze zelf ook emigreerden naar Bonaire! Maar dat niet alleen: ze willen het resort helpen bouwen en beheren. Als deze samenwerking maar goed gaat...

Meer leuke en inspirerende families kijken?

Raak je geïnspireerd door bedrijvige families zoals De Scheetjes? Dan mag je het nieuwste seizoen van Ik Vertrek niet missen! En natuurlijk kijk je meteen daarna het tweede seizoen van het geprezen Chateau Meiland. Wil je nog meer reality-tv zien met leuke familiebedrijfjes? Kijk dan eens naar Bed & Breakfast, waarin koppels elkaars B&B’s beoordelen. Boordevol mooie gebouwen, inspirerende interieurs en leuke gastheren en -dames.