KAMPEERINSPIRATIE
5x de leukste Instagram accounts om te volgen

Kamperen is tegenwoordig echt niet meer enkel je tent opzetten, je stoel uitklappen en genieten van het weer en de natuur. Nee, kamperen is hot en happening! Van LED uitgeruste tentharingen tot aan fietsliften. Je kan het zo gek niet bedenken en het bestaat in de kampeerwereld. Wil je je kampeerbelevenis naar een hoger niveau tillen? Laat je inspireren door deze Instagram accounts en wie weet zit jij er je volgende vakantie ook zo trendy en hip uitgerust bij.


@kampeermeneer: op zijn instagramaccount geeft kampeermeneer ons een kijkje in zijn kampeerleven. Vol leuke campings en handige tips!
@Campingwithcats: Normaal nemen we de hond mee op vakantie maar wat dacht je van katten en kamperen? Op deze poezelige foto’s zie je dat ze het prima naar hun zin hebben! Voor de hondenliefhebbers is er @campingwithdogs.

@Caravanitynl: Caravanity is een platform over het restylen van caravans. Doe inspiratie op en tover je eigen caravan of camper om tot een waar paleis op wielen.

A post shared by Caravanity (@caravanitynl) on
@ExpeditieKram: De twee schrijfsters van deze blog brengen kamperen naar een ‘next level’. Van de Veluwe tot aan Sri Lanka; met een tent ontdekken ze de hele wereld.
@campingofficial: De allermooiste foto’s van kamperen in de buitenlucht waar je alleen maar van kan dromen. Of niet! Ga jij dit ook waarmaken?

Ook leuk om te lezen: