Dit programma heeft hét toptijdstip in de tv-gids te pakken gekregen: Dancing on Ice! Sinds 7 december 2019 strijden negen BN’ers tegen elkaar terwijl ze op schaatsen staan te wiebelen. Alles weten over het nieuwste seizoen van Dancing on Ice Nederland? Lees dan snel verder!

Wanneer is Dancing on Ice op TV te zien?

Elke zaterdagavond kun je de kunstschaatsende kandidaten bewonderen. SBS6 zendt de liveshow om 20:00 uur uit. Heb jij op zaterdagavond, het spitsuur op tv, ook altijd ruzie om de afstandsbediening? Dan is Digitenne iets voor jou! Met de draadloze tv-ontvanger kun je verschillende programma’s op verschillende tv’s kijken. Zo kijk je dus waar en wanneer je maar wilt naar jouw favoriete programma’s. Dancing on Ice hoef je nooit meer te missen!


Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Dancing on Ice Nederland

Bij Dancing on Ice vertonen de kandidaten elke week een ingestudeerde ijsdans samen met een danspartner, die professioneel kunstschaatser is. Maar ze bevinden zich op glad ijs! Vanaf de derde aflevering begint de afvalrace en de kijker stemt mee. Het cijfer dat jij als kijker geeft, kun je laten afhangen op het jurycommentaar. De vakjury bestaat uit drie leden die de ijsdansers niet alleen beoordelen op hun schaatstechnieken, maar ook op hun performance en of ze het publiek weten te ontroeren. Ben jij ook zo benieuwd wie er gaat winnen? Wij kunnen niet wachten tot de finale!

Wie doen er mee aan Dancing on Ice Nederland?

Dit seizoen doen er negen BN’ers mee aan Dancing on Ice. De kandidaten zijn:

Kandidaten Beroep
Charly Luske Zanger
Roy Donders Realityster
Donny Roelvink Realityster
Celine Huijsmans Presentatrice
Juvat Westendorp Choreograaf/danser
Tommie Christiaan Zanger
Nicolien Sauerbreij Snowboardster
Elske DeWall Singer-songwriter
Sabine Uitslag Politica


De show wordt aan elkaar gepraat door Patty Brard en Winston Gerschtanowitz. Weet je nog dat Patty Brard ruim tien jaar geleden zélf in spagaat op het ijs lag?

Dancing on Ice Nederland wordt nieuw leven ingeblazen

Er werden eerder al twee seizoenen van Dancing on Ice uitgezonden in Nederland, toen nog onder het bewind van RTL4. SBS6 zette toen zijn eigen ijsdansshow op: Sterren Dansen Op Het IJs! Een ware ijsdansoorlog was uitgebroken. Sterren Dansen Op Het IJs kwam als winnaar uit de strijd, maar ook dit programma hield er in 2013 mee op. Gelukkig kunnen we vanaf nu weer genieten van ijsdansende BN’ers op SBS6.

Hoe stem ik op de kandidaten van Dancing on Ice?

Jouw stem kan bepalen wie er doorgaat en wie er afvalt. Stemmen gaat heel eenvoudig! Vroeger stuurde je een sms’je naar een speciaal nummer, maar tegenwoordig hoef je alleen maar de speciale Dancing on Ice-app te downloaden. Daar kun je elke zaterdagavond een cijfer geven aan de optredens. Helemaal gratis!