Nederland’s favoriete bed & breakfast-eigenaren zijn terug op televisie! Ben jij een Martien Meiland fan van het eerste uur en geniet je van fantastische uitspraken? Wat goéééd! Kijk dan naar het nieuwe seizoen van Chateau Meiland op SBS6! Lees hier alles over Martien, hoe zijn chateau ervoor staat en natuurlijk wanneer je de Meilandjes weer op tv kunt volgen.

Wanneer is Chateau Meiland seizoen 3 op TV?

De belangrijkste vraag is natuurlijk: wanneer is het derde seizoen van Chateau Meiland op tv? Goed nieuws: je hoeft niet lang meer te wachten! Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 23 maart te zien om 20:30 uur op de zender SBS6. Ook in de tussentijd hoef je je niet te vervelen. Er zijn voldoende nieuwe programma’s te zien in het aankomende televisieseizoen. Kunnen jullie het thuis niet eens worden op de bank met al dat leuks op tv? Geen zorgen! Met Digitenne kijk je op meerdere tv’s tegelijk en dat betekent dat de slag om de afstandsbediening definitief voorbij is.

Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Bron: SBS6

Wie is Martien Meiland ook alweer?

Martien Meiland is inmiddels geen onbekende meer op de Nederlandse televisie. De vrolijke verbouwer werd in 2006 bekend door zijn deelname aan het programma Ik Vertrek, waarin hij met zijn vrouw Erica richting Frankrijk vertrok. Twee jaar lang werkte het stel daar aan hun bed and breakfast, totdat hun heimwee het uiteindelijk won en ze terug verhuisden naar Nederland. Het was echter niet hun verbouwing die de familie Meiland destijds zo populair maakte, maar hun sprankelende persoonlijkheden en bijzondere relatie. Zo valt Martien op mannen, maar heeft hij een platonisch huwelijk met zijn soulmate Erica. De dynamiek tussen het duo leidt regelmatig tot hilariteit en Martien komt elke aflevering met gevleugelde afspraken zoals te zien is in het filmpje hiernaast!


Bron: SBS6

Waar gaat Chateau Meiland over?

Tien jaar na hun Franse avontuur begon het toch weer te kriebelen bij de Meilandjes. En dus kochten ze een nieuw kasteel om op te knappen en als bed & breakfast te verhuren. Vlak voor vertrek belden ze rond in televisieland om wederom zich te laten volgen en SBS6 aarzelde geen moment. Want wie zegt er nou nee tegen een kans om weer wat Nederfrans te horen van de originele Martien? Zo is de realityserie Chateau Meiland dus op de buis terecht gekomen. In het eerste seizoen kregen we te zien hoe de verbouwing van het vervallen kasteel uit 1870 voorspoedig verliep en ontving de familie Meiland al de eerste gasten. In het tweede seizoen ging het chateau eindelijk open voor alle bezoekers. Met een kijkcijferrecord van 1.4 miljoen en de Gouden Televizier Ring 2019 op zak is de serie een enorme hit, dus keert de familie op 23 maart alweer terug voor seizoen 3!

Wat gaat er gebeuren in Chateau Meiland seizoen 3?

Onrust op Chateau Meiland! Er heerst grote onduidelijkheid over de toekomst van de bed & breakfast en ondertussen regent het afzeggingen! De Meilandjes maakten namelijk bekend dat ze terug willen verhuizen naar Nederland. Gaat seizoen 3 dan over de verhuizing? Nee, de Meilandjes zijn in 2020 écht nog wel druk in Frankrijk. Zo onthulde Martien dat er nog genoeg verbouwingen klaarliggen voor een heel seizoen, zoals een geheel nieuw terras. Interessant wordt het derde seizoen dus zeker!

Wat is eigenlijk de locatie van Chateau Meiland?

Benieuwd waar de familie Meiland is neergestreken? Hun verbouwde kasteel ligt zo’n tien kilometer van Limoges in het dorpje Beynac, wat in de Dordogne ligt. Leuk feitje: het pittoreske Beynac staat op de lijst van ‘mooiste dorpen van Frankrijk’. Je kunt het kasteel terugvinden onder de naam Chateau Marrillaux. Wil jij wel een nachtje blijven slapen bij de familie Meiland? Dan moet je nog eventjes geduld hebben! Alle suites van Chateau Marrillaux zijn namelijk volgeboekt tot en met 2020!Benieuwd waar de familie Meiland is neergestreken? Hun verbouwde kasteel ligt zo’n tien kilometer van Limoges in het dorpje Beynac, midden in de Dordogne. Leuk feitje: het pittoreske Beynac staat op de lijst van ‘mooiste dorpen van Frankrijk’. Je kunt het kasteel terugvinden onder de naam Chateau Marrillaux. Wil jij wel een nachtje blijven slapen bij de familie Meiland? Dan moet je nog eventjes geduld hebben! Alle suites van Chateau Marrillaux zijn namelijk volgeboekt tot en met 2021. Maar wie weet opent volgend jaar een nieuwe Chateau Meiland in Nederland!