Fans van Martien Meiland opgelet: de dramakoning van weleer gaat binnenkort zijn eigen programma presenteren. Cash or Trash zal het gaan heten, en qua format zal het erg lijken op het programma Van Onschatbare Waarde op NPO1. Ook heeft het programma iets weg van Tussen Kunst en Kitsch. Maar met Martien Meiland in de hoofdrol zal het ongetwijfeld een hilarische twist krijgen. Wil je weten wat je precies te wachten staat? Lees dan gauw verder!

Wanneer is Cash or Trash op TV te zien?

Benieuwd vanaf wanneer je Cash or Trash kunt gaan kijken? De eerste aflevering is woensdag 23 oktober te zien, om 21:30 uur op SBS6. Mocht je nu op woensdagavond liever allebei wat anders willen kijken, dat kan! Met Digitenne kijk je namelijk op meerdere tv’s tegelijk. Zo hoef je met al dat leuks op TV geen niet te kiezen, en kijkt iedereen in huis naar zijn favoriete programma’s. Wel zo handig!Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Cash or Trash: waarin is het programma uniek?

Cash or Trash en Van Onschatbare Waarde hebben zoals gezegd veel van elkaar weg, maar toch zijn er verschillen. Naast de flamboyante Martien Meiland als presentator, heeft Cash or Trash nóg een groot verschil met de programma’s Van Onschatbare Waarde en Tussen Kunst en Kitsch. Het grote verschil zit hem in de keuring van de taxateurs. In zowel Cash or Trash als Van Onschatbare Waarde krijgen mensen de kans om hun meegenomen spullen op waarde te laten schatten door taxateurs. Maar of het nu om oud speelgoed gaat, of kostbare erfstukken, in Cash or Trash worden alle aangeboden spullen voorgelegd aan vijf doorgewinterde handelaren. Zo zien we niet alleen alle spullen verkocht worden, maar ook of de taxateurs hun werk daadwerkelijk goed gedaan hebben.

Martien Meiland scoort op SBS6

Sinds Martien de Nederlandse kijkcijfers naar zich toetrekt, heeft SBS6 eindelijk weer goud in handen. Het succesvolle Chateau Meiland won de Gouden Televizier-Ring 2019 en ook het tweede seizoen doet het goed op de buis. Zo krijgen we in ieder geval naast Cash or Trash genoeg Martien Meiland te zien de komende tijd!