Ben je benieuwd naar het verhaal achter Bouwval Gezocht? Hier lees je het! Je komt van alles te weten over dit RTL-programma, presentatrice Natasja Froger en bouwdeskundige Bob Sikkes. Je ziet daarnaast een paar bizarre fragmenten, ontdekt hoe je je kunt opgeven voor Bouwval Gezocht en leest wanneer het programma op tv te zien is. Als je gek bent op Bouwval Gezocht, dan is deze blog voor jou!

In Bouwval Gezocht gaat presentatrice Natasja Froger op zoek naar mensen in Nederland die met een minimaal budget hun woning willen gaan verbouwen. Vaak zijn die woningen in slechte staat, zijn de nieuwe bewoners ten einde raad en weten ze niet hoe ze alles op moeten lossen. Natasja schiet dan te hulp en komt met bouwdeskundige Bob Sikkes op bezoek om te kijken wat ze kunnen doen. Het resultaat? Veel stress en frustraties, maar vrijwel altijd óók een fantastische woning!

Magische metamorfoses
De presentatrice: Natasja Froger

Peter van der Vorst presenteerde het programma tussen 2006 en 2008, Natasja nam het presentator-stokje van hem over toen Bouwval Gezocht nieuw leven in werd geblazen in 2017. Maar wie is Natasja precies?

Natasja groeide op als zeemansdochter in Brielle. Na een verhuizing naar Giethoorn, een opleiding tot medisch secretaresse en een baan als stewardess bij KLM Cityhopper, trouwde ze in 19991 met René Froger. In 2006 begon ze met het presenteren van het tv-programma Schoondochter Gezocht en sinds 2017 is ze dus het vaste gezicht van Bouwval Gezocht!

Advies van bouwdeskundige Bob Sikkes

Natasja wordt in de begeleiding van de deelnemers bijgestaan door bouwexpert Bob Sikkes. Bob wilde al van kleins af aan bij een architectenbureau werken. Na het doorlopen van de HTS Bouwkunde kwam hij erachter dat hij het meest energie kreeg van samenwerken met mensen om mooie, goede verbouwingen neer te zetten. Daarom schiet hij ook in Bouwval Gezocht de mensen te hulp. Bob Sikkes heeft één motto: ‘Je hebt nog nooit zoveel geld uitgegeven in je leven. Zorg dus dat je ervan geniet!’

Bouwval gezocht: opgeven doe je zo!

Heb je een huis gekocht waar héél veel aan moet gebeuren, heb je geen idee hoe je het aan moet pakken en kun je dus wel wat hulp en advies gebruiken? Dan kun je je opgeven voor Bouwval Gezocht. Je kunt je opgeven via de pagina over Bouwval Gezocht op de website van RTL.


Mis niets van Bouwval Gezocht!

Ben jij ook fan van Bouwval Gezocht en wil je niets van dit programma missen? Bestel dan Digitenne! Met Digitenne kun je overal in Nederland voordelig en draadloos tv-kijken, zonder schotel of antenne. Zo hoef je niets meer te missen van je favoriete programma’s.

Bestel direct Digitenne Meer informatie