‘Een eigen huis,
een plek onder de zon,
en altijd iemand in de buurt….
waar je bonje mee krijgen kon.’

Je ergeren aan de buren. We maken ons er allemaal weleens schuldig aan. Maar sommige buren maken het soms zo extreem bont dat er geen normaal woord meer over de schutting komt. Dan heb je echt bonje met de buren! Wanneer de druppel de emmer is overgelopen is het tijd om SBS6 programma Bonje met de Buren in te schakelen.

Bonje met de Buren: nachtelijke hoestpartijen en fladderende buren

Je kunt het zo gek niet bedenken, of er wordt wel ruzie over gemaakt. Van onenigheid over vreemde hobby’s tot echt wegpesten van buren, in Bonje met de Buren komt het allemaal voorbij. Na 8 seizoenen is er genoeg materiaal verzameld om de dag gierend mee door te komen. Wij hebben de leukste fragmenten voor je op een rij gezet.

Fragment 1: Verboden te hoesten

Buurvrouw Sophie moet ‘s nachts vaak hoesten. Dit tot ongenoegen van de buurman die van mening is dat zij dit expres doet om hem wakker te houden.


Fragment 2: De geluidstest

De bovenbuurvrouw heeft last van onderbuurman Dennis die niet vies is van een lekker deuntje in zijn kapperszaak. Om dit probleem op te lossen moet er een geluidstest gedaan worden. Wie gaat hier zijn gelijk krijgen?

Fragment 3: Karatebuurman

Buurman Peter kan het pianospel van zijn buurvrouw niet erg waarderen en laat dit dan ook duidelijk verbaal en fysiek blijken. Inclusief live action opnames!

Fragment 4: Eind goed al goed

Als het probleem een dieper liggende oorzaak heeft die de ‘veroorzaker’ niet op kan lossen vanwege een persoonlijke situatie, komt er extra hulp om de aflevering een mooi einde te geven.


Heb je Bonje met de Buren gemist?

Het laatste seizoen van Bonje met de Buren is in november 2017 op SBS uitgezonden. Maar geen paniek! SBS6 zendt ook herhalingen uit op tv. Vaak tijdens de komkommertijd. Dus heb je Bonje met de Buren gemist? Houd dan onze tv-gids in de gaten om niks te missen.

Smaken deze fragmenten naar meer? Op de website van SBS6 staan naast meer ‘bijzondere’ fragmenten ook hele afleveringen.

Bestel direct Digitenne Meer informatie