Het is weer bijna zover: het allerleukste zangprogramma van de Nederlandse televisie keert terug! Ook dit jaar is een selecte groep Nederlandse zangers naar Ibiza afgereisd om daar voor elkaar de sterren van de hemel te zingen. Benieuwd wie de deelnemers zijn? En nog belangrijker: wanneer jouw favoriete programma weer begint? Lees snel verder!

Wanneer begint het nieuwe seizoen van de Beste Zangers?

De Beste Zangers is perfect voor een zwoele zomeravond. Daarom begint het nieuwe seizoen op zaterdag 24 augustus 2019 bij NPO1. Sta jij dan nog op de camping en wil je toch meekijken? Of vier jij deze zomer lekker thuis, en wil jij jouw favoriete tv-programma bekijken in HD-kwaliteit? Met Digitenne kijk je overal in huis én in Nederland draadloos naar jouw favoriete tv-programma’s!

Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Bron: AVROTROS

Hoe werkt het programma?

De Beste Zangers loopt al twaalf seizoenen en wordt sinds 2012 gepresenteerd door Jan Smit. Ook dit jaar is hij weer van de partij! Maar hoe werkt Beste Zangers nu eigenlijk precies? Het programma gaat als volgt: iedere aflevering kiest één van de beste zangers van Nederland liedjes uit zijn eigen repertoire die de andere deelnemers mogen zingen. Deze zanger zingt zelf niet, maar beoordeelt de anderen door hun afbeeldingen op de ‘kop van Jut’ te plakken. Hierdoor ontstaat een top zes, waarvan degene die bovenaan staat de zanger het beste zou kunnen vervangen bij een concert. Wie de échte winnaar is van de aflevering bepaalt de zanger die centraal staat door aan het einde op de ‘Kop van Jut’ te slaan!

Door de jaren heen heeft het programma veel onverwachte hits opgeleverd in Nederland! Denk bijvoorbeeld aan de hoge ogen die de zussen van O’G3NE gooiden met hun cover van Ed Sheerans ‘Sing’, en Davina Michelle’s vertolking van ‘Duurt te lang’ van de Nederlandse rapper Glen Faria vorig jaar. Bekijk haar hit hiernaast!


Bron: AVROTROS

Welke zangers doen mee aan de Beste Zangers 2019?

Wie zijn de Nederlandse zangers die dit jaar zijn afgereisd naar Ibiza? Deze zomer kun je luisteren naar de zangtalenten van:

  • Tim Akkerman
  • Floor Jansen
  • Ruben Annink
  • Emma Heesters
  • Henk Poort
  • Rolf Sanchez
  • Samantha Steenwijk
Bekijk de video hiernaast waarin de zangers zich voorstellen!