Op zoek naar de allerbeste standplaats voor je camper of caravan dit jaar? Breng dan een bezoekje aan de winnaar van De Beste Camping van Nederland 2019! Ook dit jaar heeft ANWB weer prijzen uitgedeeld in meerdere categorieën. Lees snel verder!

ANWB roept de beste camping van het jaar 2019 uit

Dit jaar was de Camping van het Jaar-verkiezing voor het eerst een volledige publieksverkiezing. Dat betekent dat de campinggasten de jury zijn! Diverse campings zijn beoordeeld op allerlei aspecten zoals de prijs-kwaliteitverhouding, de zwemmogelijkheden en de hygiëne. Meer dan dertigduizend stemmen zijn uitgebracht op de winnaars in de volgende categorieën:

  1. Winnaar in de categorie ‘De fijnste gezinscamping van Nederland’: Camping de Paal, Bergeijk, Noord-Brabant
  2. Winnaar in de categorie ‘De beste huuraccommodatie van Nederland’: Camping de Leistert, Roggel, Limburg
  3. Winnaar in de categorie ‘De mooiste groene camping van Nederland’: Camping de Helfterkamp, Vaassen, Gelderland

Mooiste camperplaatsen van Nederland

Benieuwd hoe Camping de Helfterkamp tot de mooiste groene camping is verkozen? Het publiek heeft de mooiste camperplaatsen van Nederland gescoord op belangrijke zaken zoals de prijs-kwaliteit verhouding, de ligging en het sanitair. Maar de doorslaggevende score werd gegeven op het gebied van duurzaamheid en de omgeving van het terrein! Zie jij jezelf al ontspannen in je tuinstoel zitten tussen het groen? En ondertussen genieten van de leukste familiefilms en sportwedstrijden? Lees hier meer over het gemak van buiten TV kijken met Digitenne!

Lees meer over TV voor buiten

TV kijken op de beste camping van Nederland?

Nieuwsgierig genoeg geworden om dit jaar een bezoekje te brengen aan één van de prijswinnaars? Met de Digitenne kun je draadloos TV kijken op elke camping in Nederland! Het enige wat je nodig hebt is je camper, caravan of tent én natuurlijk je Digitenne TV ontvanger! Zo hoef je nooit je favoriete programma’s of spannende sportwedstrijden te missen. Kampeer jij deze zomer op de beste camping van Nederland?

Bestel direct DigitenneMeer informatie