Al sinds 2012 is Bed & Breakfast op tv te bewonderen. En sinds kort is het weer terug met een nieuw seizoen! Wil je weten waar dit populaire programma van Omroep MAX over gaat? En natuurlijk wanneer Bed en Breakfast op tv is? Lees dan verder!

Wanneer is Bed en Breakfast op TV?

Kun jij ook niet wachten om het nieuwe seizoen Bed en Breakfast weer te gaan volgen? Goed nieuws, want vanaf 13 september is jouw favoriete realityprogramma weer begonnen! Bed en Breakfast wordt wekelijks op vrijdag op NPO1 uitgezonden, om 21:25 uur. Elke aflevering zijn er weer nieuwe deelnemers en prachtige verblijven te bewonderen. Kijken dus!

Bestel direct Digitenne Meer informatie
 
Bron: peramiho

Waar gaat Bed en Breakfast over?

Bed en Breakfast is een reality tv-programma van Omroep MAX. Koppels met een eigen bed & breakfast beoordelen die van anderen. Hoe is bijvoorbeeld de omgeving waar de bed & breakfast is gelegen? Hoe bevalt de overnachting? Of wat zou er volgens de keurende koppels beter kunnen? Dit zijn allemaal vragen waar de deelnemers mee te maken krijgen. Uiteindelijk bepalen de andere koppels elke aflevering de winnaar. Zij noemen een prijs die ze over hebben voor het verblijf. Het koppel met het meeste geld wint de aflevering!

Deelnemers

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen zagen we b&b houders Marlieke en Jack in Noord-Brabant. Ze namen hun gasten mee naar een knuffelsessie met varkens, in de bed en breakfast waar ze zelf ooit hun huwelijksnacht hebben doorgebracht. Anita en Peter uit Limburg bouwden een oud schoolgebouw om tot bed en breakfast. Samen met hun gasten bezochten ze prachtige Limburgse Mergelgrotten. Het laatste koppel, Tim en Nicole, zorgde voor gastvrijheid in hun themakamers. Zij lieten hun achtertuin ombouwen tot bed en breakfast, met hulp van een interieurstylist. Benieuwd naar de rest? Kijk dan eens op bedenbreakfast.nl