Wat zou jij doen met 1 miljoen? Dat is de vraag die veel mensen zich elk weekend stellen bij het kijken naar het RTL-programma: BankGiro Miljonairs. In dit spannende programma wordt er elke week bepaald wie er naar huis gaat met €1.000.000. Het programma wordt binnenkort weer uitgezonden op RTL4. Benieuwd wanneer Bankgiro Miljonairs op tv komt en hoe het spel werkt? Je leest het in dit artikel!

Wanneer komt Bankgiro Miljonairs op TV?

BankGiro Miljonairs is vanaf 22 februari elke zaterdag te zien op RTL4. De aflevering begint om 22.00 uur en is om 23.00 uur weer afgelopen. Wil jij dit programma thuis kijken, maar is het een beetje laat om nog op de bank te zitten of wil je wat anders kijken dan je partner? Geen probleem. Met Digitenne kijk je met één abonnement al je televisieprogramma’s live op drie verschillende apparaten! Zo kun je zelf kiezen of je dit programma in bed of op de bank kijkt!


Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Hoe werkt het spel BankGiro Miljonairs?

Bankgiro Miljonairs kent een aantal spelregels. Aan het begin van de show wordt er een vraag gesteld aan acht kandidaten. Degene die de vraag het snelst kan beantwoorden, mag plaatsnemen in de stoel tegenover presentator Robert ten Brink. Er worden in totaal vijftien meerkeuzevragen aan de speler gesteld. Elke vraag heeft een bepaalde geldwaarde. Vraag 1 is €50 waard, vraag 2 is €100 waard en het bedrag loopt steeds verder op. Hoe meer vragen goed beantwoord zijn, hoe moeilijker het wordt. Bij een fout antwoord is het spel afgelopen.

Kom je er niet uit? Gebruik dan een hulplijn

Volgens de spelregels kunnen er in totaal drie hulplijnen worden ingezet als de speler twijfelt. De speler kan geholpen worden door: het publiek, de computer, of een vriend. Het publiek kan stemmen, de computer kan twee van de vier foute opties wegstrepen en een vriend kan 25 seconden gebeld worden. Als de hulplijnen op zijn, kan de speler op elk moment stoppen. De speler wint het geldbedrag van de vraag die als laatste goed is beantwoord.

Wat neemt de winnaar mee naar huis?

Ben je benieuwd wat er allemaal kan worden gewonnen? De speler kan geld winnen bij de vijfde, tiende en de vijftiende vraag. De vijfde en de tiende vraag zijn bijzonder. Bij het juiste antwoord op één van deze vragen wint de speler het geldbedrag dat gekoppeld is aan deze vragen. Ook als er er later in het spel een vraag fout wordt beantwoord. Als de speler alle vijftien vragen goed beantwoord, reikt Robert ten Brink de hoofdprijs van €1.000.000 uit.

Niks meer missen!

Wil jij helemaal voorbereid je weekend ingaan en niks missen van dit programma? Kijk dan naar BankGiro Miljonairs met Digitenne! De draadloze tv-ontvanger is binnen tien minuten geïnstalleerd en erg voordelig!


Bestel direct Digitenne