Verslond jij vroeger ook alle afleveringen van Baantjer? Goed nieuws! Deze maand kijk je de avonturen van De Cock in de nieuwe serie Baantjer: het Begin. De Nederlandse misdaadserie zal te zien zijn op RTL4. Benieuwd naar de premièredatum en natuurlijk wie er meespelen? Alle details vind je hier!

Wanneer is de eerste aflevering van Baantjer: het Begin op TV?

Sta jij ook te popelen? Het is nog even wachten maar 30 december 2019 is het eindelijk zover. Afleveringen 1 en 2 van Baantjer: het Begin zie je dan om 20:30 uur op RTL4. Daarna kijk je elke zondag om 22:00 uur een nieuwe aflevering van de achtdelige serie. Ben je dan net op vakantie of wil je zo laat op de avond ook lekker in de slaapkamer kunnen kijken? Met Digitenne kijk je HD-TV waar en wanneer je maar wilt. Zowel op vakantie in Nederland als op meerdere tv’s in huis kijk je met Digitenne altijd je favoriete programma’s!Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Waar gaat de serie over?

Baantjer: het Begin gaat terug naar de jonge jaren van Jurre de Cock. Als kersverse rechercheur belandt hij in het onrustige Amsterdam van de jaren ‘80. De Cock krijgt te maken met krakers, junks, rellen en vooral de snel groeiende georganiseerde misdaad. Maar ook niet iedereen op Bureau Warmoesstraat blijkt te vertrouwen. Verwacht dus spanning, actie en verraad!
De serie komt na de gelijknamige speelfilm die afgelopen zomer in de bioscoop draaide. De eerste twee afleveringen zijn de film, maar dan in tweeën gesplitst. Daarna volgt de serie zijn eigen weg en belooft het net zo spannend te worden als de oude Baantjer-serie.

Welke acteurs spelen in Baantjer: het Begin?

Waldemar Torenstra, bekend van onder meer Vechtershart en Singel 39, speelt de rol van jonge detective De Cock. Hij wordt begeleid door Tygo Gernandt als Tonnie Montijn, een oude Amsterdamse rot in het vak. Ook bekende namen als Thom Hoffman en Birgit Schuurman sluiten aan bij de sterrencast. Bekijk hieronder het handige overzicht van de cast van Baantjer: het Begin:


Personage Acteur
Rechercheur Jurre de Cock Waldemar Torenstra
Rechercheur Tonnie Montijn Tygo Gernandt
Rechercheur Andy Ruiter Yannick Jozefzoon
Advocaat Martin Lagemaat Thom Hoffman
Siem Looder Robert de Hoog
Bob Donkers Fedja van Huêt
Barvrouw Adinda Birgit Schuurman
Wachtcommandant Selma Jelka van Houten
Julia Baakers Barbara Sloesen
Politiechef Peter Bolhuis

Personage Acteur
Pien Montijn Lisa Smit
Rechercheur Van Kemenade Ruben van der Meer
Louise Montijn Loes Luca
Dr. Rusteloos Ryanne van Dorst
Archivaris Leny Breederveld
Rechercheur Baks Horace Cohen
Goessens Bas Keijzer
Lacroix Charlotte Vandermeersch
Johnny Wormgoor Poal Cairo

Meer Nederlandse misdaadseries zien?

Ben je te ongeduldig om te wachten op Baantjer: het Begin? Kijk dan nu de Nederlandse misdaadseries Keizersvrouwen, Stanley H en DNA (met Yolanthe Cabau) met Digitenne. Spannende feestdagen gewenst!