Zou het kunnen dat er in Nederland iemand is die níet geraakt wordt door de romantische taferelen in All You Need Is Love op RTL4? Wij denken van niet en hebben deze blog dan ook met liefde geschreven. Je leest hier alles over het programma, over presentator Robert ten Brink, de kerstspecials, de film en ziet fragmenten van de mooiste afleveringen die we voor je hebben opgezocht op YouTube. Heb je All You Need Is Love gemist? We geven je natuurlijk een handige tip zodat je het voortaan altijd kunt ontvangen. En wil je je opgeven? Wij vertellen je hoe. All You Need Is Love!

Al 25 jaar liefde op de buis

Wist je dat All You Need Is Love al meer dan 25 jaar bestaat? Op 29 september 1992 was de gelijknamige tune van The Beatles voor het eerst te horen op Nederland 2. Robert ten Brink was er al vanaf het eerste uur bij en verhuisde in 1998 gezellig mee naar SBS6. Het programma verdween toen even van de tv, maar kwam gelukkig weer terug in 2003. Sindsdien genieten we ieder jaar van alle liefde en smeuïge herenigingen gepresenteerd door Robert ten Brink!Arie arriveert in Canada bij zijn zus en zwager die hij al ruim 20 jaar niet heeft gezien

Ryan verklaart de liefde aan Lisa

Presentator van de liefde: Robert ten Brink

Hij is nog helemaal niet zo oud, maar je zou hem nu al met recht een tv-veteraan kunnen noemen: Robert ten Brink! Na de Kleinkunstacademie en het spelen in een theatergroep, begon hij zijn loopbaan in 1979 als DJ bij de KRO. Daarna maakte hij al snel zijn debuut op tv als presentator van Het Jeugdjournaal, waar hij heel jong-Nederland het nieuws bracht.In 1992 begon hij met All You Need Is Love en daar ontving hij één jaar later meteen de felbegeerde AVRO Gouden Televizier-ring voor. Om dat nog even af te toppen, kreeg hij in 2000 de Zilveren Televizier-ster voor beste mannelijke televisiepersoonlijkheid in handen en werd hij in 2013 benoemd als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. En dat heeft hij dik verdiend!

Bea en Rien worden weer herenigd met hun dochter die nog in Zuid-Afrika woont

In Zwitserland herenigt Robert verschillende geliefden in de sneeuw

De hartverwarmende kerstspecials...

Elk jaar kijkt Nederland weer reikhalzend uit naar alle romantiek, kerstballen en pure liefde in de kerstspecial van All You Need Is Love. En daar is een héle goede reden voor: er is niets beters dan met je kleedje en beker chocomelk (met slagroom) bij een knisperend haardvuur zitten en kijken naar hartverwarmende liefdesverhalen. Wil je je opgeven voor de kerstspecial? Houd dan goed de website en facebookpagina van All You Need Is Love in de gaten.
De kerstspecial van 2017 vind je op de site van RTL. In 2018 is er geen kerstspecial, maar wat dan wel? Lees verder voor het antwoord!

... en een echte All You Need Is Love-FILM!

Voor de echte fans komt er in 2018 een heuse All You Need Is Love-film uit! In deze liefdeskomedie verdwijnt Dr. Love (geïnspireerd op Robert ten Brink) aan de vooravond van de begeerde kerstspecial. Zijn producer, assistent en de redactie ondernemen vervolgens met z’n allen de zoektocht naar Dr. Love, die naar de Schotse Hooglanden is gevlucht voor een wandeltocht. Kun jij ook niet wachten op deze film?Patrick en Claudia vliegen elkaar in de armen
All You Need Is Love: opgeven of een uitzending bijwonen?

Een ontroerende hereniging met zoon Michel

Je kunt iemand opgeven voor All You Need Is Love door goed de website en facebookpagina van het programma in de gaten te houden. Daar word je geinformeerd over hoe je je kunt aanmelden of inschrijven om mee te doen. Ook kun je hier tickets kopen voor een plek in het publiek. Via de website blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het programma.Wanneer is All You Need Is Love op tv?

Seizoen 9 van All You Need Is Love vind je in 2018 vanaf juni iedere zondagavond op tv. Wanneer komt seizoen 10 uit? Wij verwachten dat het nieuwe seizoen in 2019 op hetzelfde moment op tv zal verschijnen als voorgaande jaren: in de weken voor Valentijnsdag. Houd vooral onze tv-gids in de gaten om op de hoogte te zijn van de nieuwste programmering.


All You Need Is Love gemist? Volg het altijd en overal!

Wist je dat je niets hoeft te missen van dit programma met Digitenne? Daarmee kun je namelijk voordelig en zonder schotel of kabel vanuit vrijwel heel Nederland live tv kijken! Dus heb je All You Need Is Love gemist? Vanaf nu hoeft dat nooit meer!

Bestel direct DigitenneMeer informatie