Hét programma voor enthousiaste reisfanaten begint binnenkort alweer aan seizoen 13! En dit jaar reizen de presentatoren af naar een wel heel bijzondere bestemming. Benieuwd waar ze naartoe gaan? En natuurlijk: wanneer je op tv kunt meegenieten? Lees snel verder!

Bron: 3 Op Reis

Wanneer is 3 Op Reis op TV?

Er is alweer een jaar voorbij, en de presentatoren van BNNVARA hebben niet stilgezeten. Het allernieuwste seizoen van 3 Op Reis staat namelijk alweer voor de deur! 3 Op Reis trapt af met nieuwe afleveringen op zondag 25 augustus om 19:40 uur op NPO3. Ben jij dan net als Geraldine en Chris zelf onderweg? Geen zorgen! Met Digitenne kun je overal in Nederland tv-kijken, zelfs onderweg! Zo kun jij ook vanaf de camping genieten van jouw favoriete tv-programma’s in HD-kwaliteit.


Bestel direct DigitenneMeer informatie
 

Bron: 3 Op Reis

Wie presenteren 3 Op Reis dit jaar?

Het bekende reisprogramma is natuurlijk groot geworden met Floortje Dessing, maar die heeft het stokje alweer een tijdje geleden overgedragen aan een nieuwe lichting presentatoren. Sinds 2012 wordt 3 Op Reis ieder jaar gepresenteerd door Chris Zegers en Geraldine Kemper. Later voegden ook Belgische presentatrice Evi Hanssen, en voormalig Klokhuis-presentatoren Maurice Lede en Nienke de la Rive Box zich bij het team.

3 Op Reis

Naar welke bestemmingen reist het programma dit seizoen?

In dit nieuwe seizoen verkent 3 Op Reis een land waar het programma nog nooit eerder is geweest: Nederland! Jawel, je kunt dit jaar meekijken hoe de presentatoren de verborgen pareltjes van ons eigen kikkerlandje verkennen, én de landen net daarbuiten. Dit seizoen verkent namelijk alle fantastische plekken die te vinden zijn op maximaal vijf uur rijden, fietsen, wandelen of treinen vanaf het midden van Nederland. Dat leidt niet alleen tot verrassende vondsten, maar het is ook nog eens lekker milieubewust! Ga jij mee op ontdekkingsreis? Met de draadloze tv-ontvanger van Digitenne kijk je ook onderweg mee naar 3 Op Reis!

Bestel direct Digitenne