Dacht jij ook dat mensen van honderd jaar oud nauwelijks meer iets kunnen? Think again! Dat je honderd bent betekent niet dat je geen leven meer hebt. In het nieuwe SBS6-programma 100 Jaar Jong bezoekt Gordon honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Zo ontmoet hij ouderen die bridgen, aan tai chi doen en zelfs regelmatig drank halen. Maar ook praten ze over de dood en hebben ze mooie levenslessen voor ons. Meer weten over Gordon’s nieuwe tv-programma? Lees gauw verder!

Wanneer is 100 Jaar Jong op TV?

Ben jij ook benieuwd naar de verbazingwekkende verhalen van de honderdplussers? Ga dan meteen kijken! 100 Jaar Jong is namelijk al sinds 6 januari elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Kijkt niet iedereen thuis even graag naar Gordon? Geen probleem! Met Digitenne kijk je gemakkelijk op meerdere tv’s tegelijk, zonder extra aansluitingen. En dat met het voordeligste tv-pakket van Nederland!


Bestel direct Digitenne Meer informatie
 

Bron: SBS

Wat gaat Gordon met de ouderen doen?

Presentator Gordon wil met 100 Jaar Jong een serieuzere toon slaan en biedt tijdens het programma dan ook een luisterend oor. We krijgen dus vooral de frisse bejaarden aan het woord. Die praten niet alleen over hun uitstapjes en hobby’s, maar ook over overleden geliefden en hun eigen begrafenis. Gelukkig wordt het nooit té zwaar, want ze zijn stuk voor stuk dankbaar voor de leeftijd die ze bereikt hebben. En Gordon zou Gordon niet zijn zonder de nodige humor, maar hij weet wel respectvol te blijven. Dit keer wordt hij vooral overschaduwd door de honderdplussers die verrassend scherp en grappig uit de hoek komen. Zo grapt de stokoude Lenie: “Als ik de drank niet opmaak, dan moeten ze het op mijn begrafenis maar opdrinken”.

Meer SBS6 zien?

Kun je geen genoeg krijgen van alle nieuwe BN’ers op SBS6, zoals Jan Versteegh, Linda de Mol en Wendy van Dijk? Dan valt er nu heel wat te genieten op tv! Je mag natuurlijk Lingo niet missen, waarin de charmante Jan Versteegh tegenwoordig de presentatie verzorgt. Linda is 1 februari eindelijk terug met een nieuw tv-programma: Deze quiz is voor jou. Deze spelshow met vier BN’ers kent een wel heel bijzonder einde! Ook maakt Wendy van Dijk dit voorjaar haar langverwachte terugkeer als presentatrice van Hart in Aktie. Daarin verrast ze als vanouds weer gewone Nederlanders met een bezoekje en helpt ze grote én kleine problemen op te lossen.