18,- p/mnd

Digitenne (buiten) tv-antenne

  • Geen internet, kabel of schotel meer nodig
  • Tv-kijken op de camping of boot was nooit zo makkelijk
  • Jouw favoriete tv-series volgen waar je ook bent in huis

Digitenne tv-antenne zorgt overal in huis voor bereik

Tv-kijken via de antenne? Bij je Digitenne pakket wordt standaard een compacte antenne bijgeleverd. Deze antenne van Digitenne pikt het signaal op dat door KPN zendmasten wordt verspreid en zendt dit naar je draadloze tv-ontvanger. Deze zet vervolgens het digitale signaal van de antenne om naar een bruikbaar signaal voor je televisie. Zo kun je in heel Nederland alle Digitenne zenders ontvangen. Wil je een extra (buiten)antenne van Digitenne bestellen? Dat kan in de KPN webshop. 

Bestel een extra antenne

Geen tv-antenne versterker meer nodig met Digitenne

De tv-antenne van Digitenne plaats je waar je het beste ontvangst hebt in huis, je hebt dus geen antenne versterker meer nodig! Met behulp van de Antenne Wizard zie je hoe goed je ontvangst is. Je vindt de Wizard in het menu van de Digitenne ontvanger, ook wel de decoder genoemd. Tip: plaats de ontvanger met de tv-antenne het liefst zo dicht mogelijk bij een raam. 

Zo verbeter je de ontvangst

Buitenantenne nodig?

Wil je Digitenne meenemen op vakantie of je signaal binnenshuis versterken? Bestel dan via de webshop van KPN een Digitenne montageset voor buiten. Deze montageset is bestemd voor een solide en waterdichte bevestiging van je Digitenne (buiten)antenne aan de buitenmuur.

Digitenne buitenantenne bestellen