Overal bereik met de Digitenne antenne

Bij je Digitenne pakket wordt standaard een compacte antenne bijgeleverd. Deze antenne pikt het signaal op dat door KPN zendmasten wordt verspreid en zendt dit naar je draadloze tv-ontvanger. Deze zet vervolgens het digitale signaal dat van de antenne om naar een bruikbaar signaal voor je televisie. Zo kun je in heel Nederland alle Digitenne zenders ontvangen. Wil je een extra antenne bestellen? Dat kan in de KPN webshop.

Bestel een extra antenne

Op zoek naar een buitenantenne? Bestel de montageset

Wil je Digitenne meenemen op vakantie of je signaal binnenshuis versterken? Bestel dan via de webshop van KPN een Digitenne montageset voor buiten. Deze montageset is bestemd voor een solide en waterdichte bevestiging van je Digitenne antenne aan de buitenmuur.

Bestel je Digitenne antenne montageset bij KPN

Zo krijg je maximaal bereik met je Digitenne antenne

Wil je ervoor zorgen dat je met Digitenne televisie kijkt van de best mogelijke kwaliteit? Let er dan op dat je de antenne op de best mogelijke locatie plaatst! Met de Antenne Wizard kun je overal bekijken hoe goed je ontvangst is voor een zender. Plaats je antenne het liefst zo dicht mogelijk bij een raam. Ben je op vakantie? Zet hem buiten of hang hem buiten op!