Meer sport voor dezelfde prijs. Nu ESPN 1 in het basispakket van Digitenne, en 3 maanden gratis ESPN 2 en ESPN 3. Lees meer »

 

Digitenne | Simpel TV kijken

Nu 3 maanden gratis ESPN

€ 18,00 /mnd*

* Excl. eenmalige activatiekosten € 25,00

Inclusief keuze uit

Eén abonnement voor thuis, op de boot en op de camping

Wil jij één simpel TV-abonnement voor in je woonkamer, slaapkamer, camping en boot? Met Digitenne kijk je al je favoriete Nederlandse programma's, waar je ook bent. Of je nu op de camping staat, erop uit gaat met de boot, of gewoon lekker thuis. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact en een TV.

Meer informatie

Let op! Heb je al interactieve TV van KPN? Dan kost Digitenne slechts €5,00/mnd. Ga naar MijnKPN om je bestelling te plaatsen. 

De voordelen op een rijtje

Daarom kies je voor Digitenne van KPN

Overal TV kijken

Digitaal TV kijken zonder kabel of schotel. Dekking door heel Nederland. Op de camping, boot of in je studentenkamer.

Overal TV kijken

Simpel in gebruik

Snel en eenvoudig zelf aan te sluiten en gemakkelijk te bedienen.

Hoe het werkt

Compleet aanbod

Ruime selectie aan TV en radio zenders. Uitbreidbaar met ESPN en een adult kanaal.

Zenderoverzicht

Goedkoop TV kijken

Goedkoop draadloos TV abonnement binnen Nederland, zonder internet abonnement.

Vergelijk TV-abonnementen

Waar je ook bent,
de beste zenders binnen handbereik

npo1
npo2
npo3
rtl4
rtl5
sbs6
rtl7
Net5
Veronica
rtl8
comedy central
nickelodeon
mtv
één
canvas
discovery channel


 
eurosport
bbc one
bbc two
national geographic
ESPN
24kitchen
fox
xite
rtlz
investigation discovery
cnn
ketnet
icoon true amateursStel kijkt samen TV

Aansluiten is zo gedaan

In slechts 10 minuten kun je al genieten van draadloze televisie, waar je maar wilt! Het enige wat je hoeft te doen is je antenne neerzetten en je tv-ontvanger aansluiten op je TV. De zenders worden automatisch in de juiste volgorde gezet.

Heb je de postcodecheck al gedaan? Hiermee bekijk je of op jouw adres voldoende bereik is. Als je onvoldoende bereik hebt heb je namelijk een buitenantenne nodig.

TV op de camping

Vanuit je campingstoel tv kijken? Het kan! Mis je favoriete tv-programma of sportwedstrijd niet. Televisie kijken tijdens de kampeervakantie is super eenvoudig.

Meer over tv kijken op de camping

Los TV abonnement

Een groot voordeel van een Digitenne abonnement? Je sluit alleen een los tv-abonnement af, dus zonder internet, en dat zie je terug in de lage maandelijkse kosten! Het doet niets af aan de Full HD-beeldkwaliteit die je ontvangt op je digitale televisie. Sluit direct jouw televisie abonnement af.

TV abonnement zonder internet

Met het TV abonnement van Digitenne, kijk je weer voordelig tv. Je hoeft namelijk geen diensten af te nemen waar je geen behoefte aan hebt, zoals internet. Bij Digitenne sluit je al een tv abonnement zonder internet af, voor maar €18,-.

KPN Digitenne bestellen

Draadloos TV kijken

Digitenne maakt TV kijken makkelijk. Je hebt met een Digitenne abonnement namelijk geen gedoe coax-aansluiting of dure satelliet nodig. Het is volledig draadloze TV. Het enige dat je nodig hebt om draadloos TV te kijken is een stopcontact en een Digitenne abonnement. Dit maakt het aansluiten van de TV-ontvanger snel en eenvoudig. En zo kijk je binnen een handomdraai naar jouw favoriete programma’s, waar en wanneer je maar wilt. Thuis, op de camping en op je boot!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt KPN Digitenne?

Met KPN Digitenne kijk je draadloos digitale tv via het zogenaamde DVB-T signaal. Dit houdt in dat je jouw zenders ontvangt via de KPN zendmast. Deze worden opgepikt door de Digitenne antenne en uiteindelijk vertaald naar beeld en geluid op je tv door de tv-ontvanger.

Wat is het verschil tussen kabel tv, draadloze tv en interactieve tv?

 • Digitale kabel tv komt je woning of kamer binnen via een bedraad netwerk. Dit wordt ook wel het DVB-C (Digital Video Broadcasting - Cable) signaal genoemd.
 • Met draadloze digitale tv kan je overal tv-kijken in Nederland, waar je maar wilt! Dit werkt via het het zogenaamde DVB-T (Digital Video Broadcasting - Terrestrial) signaal.
 • Met interactieve tv heb je als gebruiker de meeste mogelijkheden: hiermee bepaal je wat je kijkt en wanneer. Ook kun je vaak een on-demand pakket afsluiten waardoor je je tv-aanbod compleet kan personaliseren. Bij interactieve tv wordt het beeld via de modem (ADSL) dus via het internet geleverd.

 • Kan ik mijn Digitenne ontvanger op meerdere tv’s aansluiten?

  Je mag op één abonnement van Digitenne drie tv's aansluiten. Per tv heb je een digitale ontvanger nodig. De eerste krijg je gratis in bruikleen, de tweede en derde kun je huren voor maar €5,- per ontvanger, per maand.

  Kan ik mijn TV abonnement uitbreiden?

  Als voetballiefhebber kun je je op ESPN abonneren voor €9,99 extra per maand. De erotische zender Pornhub (voorheen Meiden van Holland Hard) zit standaard in het pakket. De ontvangst van deze zender kun je laten blokkeren door te bellen met 0800-0402 (gratis).

  Hoe sluit ik de Digitenne ontvanger aan op mijn tv?

  Aansluiten is echt gemakkelijk. Je kunt het gewoon zelf doen, het kost maar 10 minuten. Je zet de antenne neer en sluit de digitale ontvanger aan op de tv. De zenders worden automatisch in de goede volgorde gezet.

  Hoe sluit ik de tv-ontvanger aan?
  1. Stop de stekker van de ontvanger in het stopcontact
  2. Sluit de antenne aan op de ontvanger
  3. Verbind de ontvanger met de televisie met de HDMI kabel (u kunt een scart verloop aanvragen zodat u ook tv’s met alleen scartaansluiting op de tv- ontvanger kunt aansluiten).
  4. Zet de televisie aan
  5. Volg de instructies die nu op het scherm verschijnen

  Wat zijn de kosten van een Digitenne KPN los TV-abonnement?

  Het Digitenne startpakket kost €18,00/mnd. Dit is exclusief de eenmalige activatiekosten van slechts €25,00. Het startpakket is eventueel uit te breiden met één tot twee extra tv-ontvangers en het ESPN pakket. 

  Wat zijn de kosten van een Digitenne KPN los TV-abonnement?

  Het Digitenne startpakket kost €18,00/mnd. Dit is exclusief de eenmalige activatiekosten van slechts €25,00. Het startpakket is eventueel uit te breiden met één tot twee extra tv-ontvangers en het ESPN pakket. 

  Welke programma's kan ik kijken met een Digitenne abonnement?

  Met een Digitenne abonnement kijk je live naar de 30 populairste zenders op de Nederlandse TV. Dit betekent dat je al je favoriete programma's kunt kijken zoals je dat gewend bent. Denk bijvoorbeeld aan Chateau Meiland, Expeditie Robinson of je favoriete sportwedstrijden via ESPN.

  Wil je alleen een tv-abonnement? Dan zit je bij Digitenne goed! 

  Ben je al voorzien van een internetabonnement en op zoek naar een abonnement voor alleen televisie? Kies dan voor het losse TV-abonnement van Digitenne. Doordat we werken met een digitale tv-ontvanger, heb je aan alleen je tv-abonnement genoeg om voortaan op de hoogte te blijven van je favoriete TV-programma's.